UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUĞBA ÖZAY 3 FARKLI KARAKTER İLE TİYATRODA İZLEYENLERİN KARŞISINA ÇIKTI!..

TUĞBA ÖZAY 3 FARKLI KARAKTER İLE TİYATRODA İZLEYENLERİN KARŞISINA ÇIKTI!..

TUĞBA ÖZAY 3 FARKLI KARAKTER İLE TİYATRODA İZLEYENLERİN KARŞISINA ÇIKTI!..

GÜLME GARANTİLİ OYUN "6 ÜSTÜ KOMEDİ"

Ahmet Çevik Tiyatrosu, "6 üstü komedi" adlı oyunu ile 8 Profilo Kültür Merkezi Tiyatro Salonlarında izleyici ile buluştu.

Ahmet Çevik, Tuğba Özay, Didem Sökmen, Yelda Alp, Hakan Kutlay Kutlu ve Sinan Bengier gibi tiyatro ve sinemanın usta isimlerini bir araya getiren oyun izleyenlerin hem güldürdü hem de ağlattı.  Yeşilçam ve tiyatro sanatçılarının yoğun ilgi gösterdiği ‘’6 Üstü Komedi’’ izleyenlerden tam not aldı. Salonda ki izleyenleri düşündürerek güldüren ve hüzünlendiren oyun da kaybettiğimiz tüm tiyatro sanatçılarımız anıldı. Oyunun ilk perdesinde usta sanatçı Levent Kırca’nın meşhur trafik canavarı tiplemesi canlandırarak izleyenlere duygu dolu anlar yaşatıldı. Oyunun ilk perdesi geçtiğimiz yıl trafik kazası geçiren Bora Acar Zöngür’e atfedildi, İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin baş baletlerinden olan Bora Acar Zöngür’ün yaşadığı trajik olayı anlatan bir skeç izleyicilere sunuldu ve ikin perdeye geçildi. Oyunun ikinci perdesi hayatını kaybetmiş tüm tiyatroculara atfedilerek izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.Oyunu izlemeye gelenler arasında Nuri Alço,Bahar Öztan,Nagihan Karadere,Emre Kızıltoprak,Ender Saraç ve Eşi,Ayla Çelik ve Emine Ün de yer aldı.

BİN BİR SURAT TUĞBA ÖZAY

"6 Üstü Komedi" tiyatro oyununda başroller arasında yer alan ünlü model ve şarkıcı Tuğba Özay birbirinden farklı karakterler ile izleyiciler ile buluştu. "Ölmeyen Nine",  "Aptal Kadın" ve "Agresif Doktor" gibi karakterlere bürünen başarılı sanatçı izleyenleri hem duygulandırdı hem de eğlendirdi.

Ahmet Çevik, Tuğba Özay, Didem Sökmen, Yelda Alp, Hakan Kutlay Kutlu ve Sinan Bengier gibi tiyatro ve sinemanın usta isimlerini bir araya getiren oyun tüm yurt genelinde ve Avrupa’da bir turne gerçekleştirmeyi planlıyor.

Hayatın güncel manzaralarına farklı ve eğlenceli bir pencereden bakmaya çalışan ‘’6 Üstü Komedi’'yi Mustafa Arıkoğlu yazdı. Barkovizyon şovlarıyla renklendirilen oyunu, ünlü oyuncu ve yönetmen Evren Duyal yönetirken; müziklerini Aras Deniz Sipahi, koreografilerini ise Pınar Ataer üstlendi. 

"USTA’"LARA ÖZEL ŞARKILAR BESTELENDİ

"6 Üstü Komedi" adlı tiyatro oyunu için birbirinden özel parçalar bestelendi. Sözlerini Mustafa Arıkoğlu’nun yazdığı oyunun şarkılarını sevilen pop müzik sanatçıları Ege ve Soner Arıca seslendirirken geçtiğimiz yıl trafik kazası geçiren, İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin baş baletlerinden olan Bora Acar Zöngür’ün yaşadığı trajik olayı anlatan skeç için hazırlanan “Daha Çok Erken” şarkısını ise Ege ile Didem Sökmen birlikte seslendirdi. Ayrıca oyun için usta tiyatrocu Levent Kırca ve hayatını kaybetmiş tüm usta sanatçılar için yazılmış olan "Ustam" adlı şarkıyı Ahmet Çevik ve Soner Arıca düet yaptı.  

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTUĞBA ÖZAY