UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CAMBRIDGE DÜŞESİ KATE MIDDLETON'DAN KAYINVALİDESİNİ KIZDIRACAK KIYAFET!..

CAMBRIDGE DÜŞESİ KATE MIDDLETON'DAN KAYINVALİDESİNİ KIZDIRACAK KIYAFET!..

CAMBRIDGE DÜŞESİ KATE MIDDLETON'DAN KAYINVALİDESİNİ KIZDIRACAK KIYAFET!..

Rüzgarda savrulan eteklerine yapılan yorumlar nedeniyle zor zamanlar geçiren Cambridge Düşesi Kate Middleton, uzun bir aradan sonra ilk kez kendisi için iddialı sayılabilecek bir kıyafetle objektifler önüne geçti.

KISA FİLMLERİ İZLEDİ

Dün gece iki ayrı etkinliğe katılan Middleton, ilk olarak Londra'da alkol ve uyuşturucu bağımlılığından kurtulan kişilerin kurduğu bir derneğin toplantısında boy gösterdi. Burada eski bağımlılar tarafından hazırlanan kısa filmleri izledi.

FİLM GALASINA KATILDI

Middleton buradaki etkinliğin ardından daha sonra da A Street Cat Named Bok adlı filmin galasına katıldı. Roger Spottiswoode'un yönettiği film James Bowen ve Garry Jenkins'in romanlarından uyarlandı.

BOWEN İLE UZUN UZUN SOHBET ETTİ

Film, bir uyuşturucu bağımlısı olan ve sokakta karşılaştığı bir kedi sayesinde hayatı değişen James Bowen'ın gerçek yaşam öyküsünü anlatıyor. Middleton geceye katılan Bowen ile uzun uzun sohbet etti ve Bob adlı kediyi de sevdi.

KRALİÇE ELIZABETH'İN YORUMU MERAK EDİLİYOR

Düşes Middleton o gece için Self-Portrait tasarımı beyaz bir elbise seçti. Kıyafetinin derin yırtmacı yüzünden zaman zaman zor anlar yaşasa da büyük bir problemle karşılaşmadan geceyi tamamladı. Cürretkar elbise karşısında, katı kurallarıyla tanınan Kraliçe Elizabeth'in nasıl bir tepki göstereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkate middleton  elizabeth