UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ, UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ B GRUBU 4. HAFTA MÜCADELESİNDE, VODAFONE ARENA'DA NAPOLİ'Yİ KONUK ETTİ!..

BEŞİKTAŞ, UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ B GRUBU 4. HAFTA MÜCADELESİNDE, VODAFONE ARENA'DA NAPOLİ'Yİ KONUK ETTİ!..

BEŞİKTAŞ, UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ B GRUBU 4. HAFTA MÜCADELESİNDE, VODAFONE ARENA'DA NAPOLİ'Yİ KONUK ETTİ!..

MAÇTAN DAKİKALAR

89′ 1-1 lik eşitlik sürüyor..

82′ Beşiktaş Hamsik’in golüne engel olamadı: 1-1

78′ Beşiktaş Quaresma’nın penaltı golüyle 1-0 öne geçti…

67′ Mertens, Callejon’u kaçırmak istedi. Adriano ikinci yarıda üçüncü kez kritik bir topu kesti.

53′ Quaresma’nın sakatlığı nedeniyle duran oyun yeniden başladı.

47′ Quaresma’nın ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta savunma topu uzaklaştırdı.

46′ Vodafone Arena’da ikinci yarı başladı.

45′ İlk yarı 0-0 sona erdi.

39′ Adirano, sol kanatta Quaresma’yı kaçırmak istedi. Ama isabetli bir pas olmadı.

31′ Gökhan İnler ceza sahası dışından şansını denedi. Top savunmadan döndü.

27′ Topla oynama oranları şu an yüzde 50’ye yüzde 50.

25′ Ghoulam’ın sol kanattan yaptığı ortada Marcelo topu uzaklaştırdı.

19′ Beşiktaş bu maçta da sık sık kaleci Fabri’ye geri pas atıyor.

16′ Maksimovic’in uzun pasıyla ceza sahasında topla buluşan Insigne’nin vuruşunda Beck araya girdi.

14′ Insigne’nin sağ kanattan yaptığı ortaya Callejon voleyi vurdu. Top farklı bir şekilde üstten auta gitti.

9′ Hamsik’in sol kanattan ortasını Marcelo karşıladı.

4′ Gabbiadini, derin bir topla Insigne’yi kaçırmak istedi. Marcelo tam zamanında araya girdi.

2′ Ghoulam’ın sol kanattan ortasında Gabbiadini altı pas içerisinde dokundu. Top kaleci Fabri’nin üzerine gitti.

1′ Beşiktaş – Napoli karşılaşması başladı.


Beşiktaş maçı için büyük heyecan başladı. Beşiktaş Napoli maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? Tüm sporseverler merakla kritik mücadelenin canlı yayın bilgilerini bekliyorlardı. Karşılaşmanın canlı yayın bilgileri belli oldu. Şampiyonlar Ligi'nde oldukça başarılı bir grafik çizen Beşiktaş, kendi grubunda lider durumda bulunan Napoli'yi, Vodafone Arena'da mağlup ederek bu işi bitirmek istiyor. Peki, Beşiktaş Napoli maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? Beşiktaş'ın Napoli maçı ilk 11'i belli oldu. Şenol Güneş, Gökhan İnler ve Atiba'ya ilk 11'de şans veriyor. İşte karşılaşmanın son bilgileri...

Beşiktaş Napoli maçının hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacağı belli oldu. Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda bu akşam birbirinden heyecanlı karşılaşmalar yaşanacak. Temsilcimiz Beşiktaş bu akşam Vodafone Arena'da lider Napoli'yi mağlup etmenin peşinde. Teknik Direktör Şenol Güneş maçtan önce yaptığı açıklamalarla taraftarı heyecanlandırdı. Beşiktaş'ta Atiba'nın son durumuyla ilgili detaylar belli oldu. Peki, Beşiktaş Napoli maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? İşte maçın detayları...

Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş dün düzenlenen basın toplantısında sakatlığı bulunan Atiba'nın son durumunun maç saatine doğru belli olacağını açıklamıştı. Son kontrollerin ardından Atiba'nın Napoli karşısında bu akşam ilk 11'de olması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ

Fabri, Beck, Marcelo, Rhodolfo, Tosic, Gökhan İnler, Atiba, Quaresma, Tolgay, Adriano, Aboubakar

NAPOLİ'NİN MUHTEMEL 11'İ

Reina, Rafael, Sepe, Chiriches, Maksimovic, Ghoulam, Strinic, Hysaj, Koulibaly, May, Allan, Diawara, Giaccherini, Rog, Hamsik, Jorginho, Zielinski, Callejon, Insigne, Mertens, Gabbiadini.

İki takım tarihlerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında karşılaşmış, Beşiktaş deplasmanda rakibini 3-2 yenmişti. Beşiktaş'ın bir önceki haftada Napoli karşısındaki galibiyeti, aynı zamanda takımın bir İtalyan ekibine karşı elde ettiği ilk galibiyetti. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde İtalyan takımlarına karşı evinde oynadığı iki maçı da 2-0 kaybetmişti (Milan - 2000/01 & Lazio - 2003/04). Beşiktaş, Avrupa kupalarında oynadığı son dokuz maçın sadece birini kaybetti. Beşiktaş, Avrupa kupalarında oynadığı son 19 maçın 18'inde rakiplerine gol atmayı başardı (toplam 26 gol). Beşiktaş, Avrupa kupalarında evinde oynadığı son 12 resmi maçının sadece birini kaybetti.

BEŞİKTAŞ NAPOLİ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Beşiktaş Napoli maçı 1 Kasım Salı akşamı oynanacak. Karşılaşma saat 20:45'te başlayacak. Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 ve Tivibu Spor 2 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Napoli'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 14 maçın hiçbiri berabere sonuçlanmadı. Napoli, Ekim 2013'ten bu yana (Arsenal'e karşı, 2-0), Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 17 maçın tamamında gol atmayı başardı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde hiçbir takım Beşiktaş'tan daha fazla frikik golü atamadı. Napoli'nin ise son altı golünün sadece ikisi akan oyunda geldi. Şampiyonlar Ligi'ndeki son üç maçında yenilmeyen Beşiktaş , turnuvadaki en iyi serisini yakaladı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde sadece dört takım Beşiktaş'tan daha iyi gole çevirme yüzdesine sahip (%21.7, Borussia Dortmund ile birlikte): Barcelona, Arsenal, Napoli, Leciester City. Napoli'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı sekiz deplasman maçının hiçbiri golsüz sonuçlanmadı. Son iki Şampiyonlar Ligi maçında üç gole katkı yapan Ricardo Quaresma (bir gol, iki asist), aynı sayıda gol katkısını önceki 24 maçta yapmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13