UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!. “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZDE HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?.

FLAŞ!. “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZDE HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?.

FLAŞ!. “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZDE HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?.

EMPORIO ARMANI RISTORANTE İSTİNYE PARK

Emporio Armani Caffe konseptinin en önemli özelliği ev yapımı İtalyan yemekleri fikrinden yola çıkılarak hazırlanan mönüsünde sadece mekana özgü tariflerle oluşturulmuş özel lezzetler bulunuyor.  

Konseptin kendine has atmosferi, zevkli sunumları ile lezzetli yemekleri, alkollü ve alkolsüz kokteylleri bu şık deneyimi “unutulmaz” yapan unsurlardan sadece birkaçı... Mekan, sadece yemekleriyle değil şarap ve kahve mönüleriyle de beğeni topluyor.
HAZİNE CİHANGİR

Semtin en şık mekanı olan Hazine, Cihangir'in göbeğinde Akarsu Caddesi'nde hizmet veriyor. Hazine; çok şık bir mekan ama bir o kadar da rahat ve samimi bir ambiyansı var.

Hazine, gece yarısına kadar restoran, kafe ve bar olarak hizmet verirken gece yarısından sonra eğlence tutkunlarını canlı müzikle ağırlamaya başlıyor.

 

       KLEIN HARBİYE 

Klein, İstanbul gece hayatını ele geçirdi. Konum olarak Harbiye’deki Askeri Müze’nin karşı sokağında, tenha bir köşede bulunan mekan, Avrupa’daki elektronik müzik akımının başarılı bir temsilcisi...

 

       ATLAS BALIK ARNAVUTKÖY

Adını dünyayı omuzlarında taşımak zorunda kalan denizkızı Klymene’nin oğlu Atlas’tan alan restaurant, İstanbul’un gözde semti Arnavutköy’de.. Atlas Balığın birbirinden zengin menüsünde her gün denizden taze olarak çıkarılan balık çeşitleri, damaklarda eşsiz tatlar bırakan mezeler ve Atlas’a özel spesiyaller bulunuyor. 

Atlas Balık, ferah iç tasarımı ve kaliteli hizmetiyle dikkat çekerken eşsiz manzarasıyla boğazdaki en iyi balıkçılardan biri...

 

       COLONIE KARAKÖY

İstanbul’un en gözde semtlerinden biri haline gelen Karaköy’de bulunan Colonie hem yemeklerinin lezzetiyle, hem kokteylleriyle hem de müziğiyle Karaköy’ün en çok tercih edilen mekanı... Günün her saati yaşayan bir yer olarak kurgulanan Neo-Bistro konseptli mekân; iyi yemek, iyi servis ve iyi müziği bir arada bulmak isteyen herkes için vazgeçilmez bir yer...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13