UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖMÜR GEDİK SEVGİLİSİ FERHAT GÖÇER’E “50’DEN SONRA NE SAÇMALIYORSUN?” DEDİ, HERKESİ ŞOKE ETTİ!..

ÖMÜR GEDİK SEVGİLİSİ FERHAT GÖÇER’E “50’DEN SONRA NE SAÇMALIYORSUN?” DEDİ, HERKESİ ŞOKE ETTİ!..

ÖMÜR GEDİK SEVGİLİSİ FERHAT GÖÇER’E “50’DEN SONRA NE SAÇMALIYORSUN?” DEDİ, HERKESİ ŞOKE ETTİ!..

Ferhat Göçer ve sevgilisi Ömür Gedik ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu'nun stüdyosundan çıkarken kameralara yakalandı. Yeni albüm kayıtları için Ozan Çolakoğlu'nun stüdyosuna gelen ünlü sanatçı Ferhat Göçer samimi röportajlarda bulundu.

"ZEKİ BENİM UĞURUM..."

Yeni albümünden bahseden Ferhat Göçer, farklı farklı aranjörlerle çalıştığını belirterek müjdeyi de verdi. Göçer, "yeni albümde Ozan Doğulu, Ozan Çolakoğlu, Febyo var. Bu albümde farklı tarzlar oldu, farklı farklı aranjörler var. Ünlü aranjör Febyo Taşel'in de bana yakın bir tarzı var. Toplam 10 şarkı var, eserlerden birisi bana ait. Buray'a ait 2 şarkı var. Zeki Günel var. Zeki Günel ve Buray bu albümde benim olmazsa olmazlarımdan. Zeki benim uğurum zaten. Erkin Koray sürprizimiz var. Heyecanla bekliyorum." şeklinde konuştu.

Öte yandan geçen aylarda saçının arkasını uzatmaya başlayan, alışılmışın dışında bir Ferhat Göçer stilini gözler önüne seren ünlü sanatçı, "saçlar yavaş yavaş uzadı. Samuraylar gibi düşünüyorum" dedi.

 8 yıldır birlikte olduğu şarkıcı sevgilisi Ömür Gedik de, Göçer'in yeni saç stili hakkında “İlk başta yadırgamıştım ama şimdi beğeniyorum. Tokalarımı artık Ferhat’tan alıyorum" demişti. Ünlü sanatçının saç modeli hakkında sevgilisi Ömür Gedik'in yorumu epey şaşırtıcı oldu. Göçer, "Ömür tam karar veremedi. Bazen bakıyor çok iyi olmuş diyor, bazen 50 yaşına geldin ne saçmalıyorsun diyor. Bir karar veremedi. Ömür sağolsun 50'den sonra azdın diyor. Biraz daha uzasın Ömür ile aynı kuaförde görürsünüz beni. Şu anda çok kısa bir uzasın o zaman fikirleri almak lazım." şeklinde esprili bir cevap verdi.

RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFERHAT GÖÇER  ÖMÜR GEDİK