UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU TUBA ÜNSAL’IN YAPIMCILIĞINDAKİ “İSİMSİZ YILDIZ” PERDE AÇIYOR!..

ÜNLÜ OYUNCU TUBA ÜNSAL’IN YAPIMCILIĞINDAKİ “İSİMSİZ YILDIZ” PERDE AÇIYOR!..

ÜNLÜ OYUNCU TUBA ÜNSAL’IN YAPIMCILIĞINDAKİ “İSİMSİZ YILDIZ” PERDE AÇIYOR!..

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal’ın yapımcılığını üstlendiği “İsimsiz Yıldız” tiyatro oyunun galası, dün gece sanat dünyasından birçok ünlü ismin katılımıyla Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti.

Tuba Ünsal Prodüksiyon ilk tiyatro projesi olarak; Romanyalı yazar Mihail Sebastian’ın ülkesinde en çok oynanan ve aynı zamanda sinemaya da uyarlanan oyunu “İsimsiz Yıldız”, Ali Yalaz'ın çevirisi ve Kayhan Yıldızoğlu rejisiyle sahneleniyor.

Galada güzel oyuncuyu ünlü dostları yalnız bırakmadı. Oyunun kostümünden dekoruna, bütün prodüksiyonunu kendisinin yapmasıyla övgüleri toplayan Ünsal hakkında Hatice Aslan, “O inanılmaz bir kadın. Her yere yetişiyor, inanılmaz bir enerjisi var” yorumunu yaptı.

“OYUNU BANA İZLETMEDİ!”

Tuba Ünsal’ın eşi Mirgün Cabas oyun hakkındaki sorulara “Tuba, oyunu ve hiçbir provayı bana izletmedi. Ben de herkes gibi ilk kez izleyeceğim” dedi.

“HOCAMIZI SAHNEDE İZLEMEK BÜYÜK KEYİF”

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer de galaya katılan ünlüler arasındaydı. Oyunu, “Emeği geçen herkesin eline sağlık, çok temiz bir oyun olmuş. Özellikle hocamız Kayhan Yıldızoğlu’nu sahnede performans sergilerken izlemek benim için büyük keyifti” diyerek değerlendirdi.  Önümüzdeki ay “Cesur ve Güzel” dizisiyle ekranlarda olacak olan Tatlıtuğ, “İlk fragmanımız yayınlandı, çekimler çok keyifli geçiyor” dedi. Muhabirlerin “Dublör kullandınız mı?” sorusuna ise “Evet, yer yer dublör kullandım, yer yer kendim oynadım” cevabını verdi.

Kayhan Yıldızoğlu yönetmenliğinde sahnelenen “İsimsiz Yıldız”da; Tuba Ünsal, Yiğit Pakmen, Melda Narin Güler, Hafız Sengir, Sertaç Ataç ve Kayhan Yıldızoğlu’nun oyunculuğuyla sahnede olacak. Aşk ve cesaretsizliğin tezatında, karar vermek zorunda kalan Mona’nın hikayesini anlatan oyun, tiyatroseverlerle buluşuyor. 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtuğba ünsal