UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘KÜRK MANTOLU MADONNA’DA BEREN SAAT Mİ, SERENAY SARIKAYA MI?..

‘KÜRK MANTOLU MADONNA’DA BEREN SAAT Mİ, SERENAY SARIKAYA MI?..

‘KÜRK MANTOLU MADONNA’DA BEREN SAAT Mİ, SERENAY SARIKAYA MI?..

Sinemaya uyarlanacak olan ‘Kürk Mantolu Madonna’ romanındaki baş karakter Beren Saat’e teklif edildi. Sinemaya Ay Yapım tarafından uyarlanan “Kürk Mantolu Madonna’da yer alması beklenen başrol oyuncusu ise sürpriz bir isim.  Senaryosunu Ece Yörenç’in yazacağı ‘Kürk Mantolu Madonna’da, Beren Saat’e, ‘Maria Puder’ rolü için teklif götürüldü.

UÇANKUŞ Tv’nin sevilen magazin programı ‘İki Kadın Arasında’ sunucularından Elife Yılmaz bu çıkan haberler üzerine yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekti. Magazin gündemini sallayan ‘Kürk Mantolu Madonna’ filmine Beren Saat mi yoksa Serenay Sarıkaya mı? daha çok yakışır tartışmalarına şimdiden yol açtı…

"KÜRK MANTOLU MADONNA DİYECEĞİM"

Öte yandan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya bu ay dergiye verdiği bir röportajda “Elimden geldiğince okumaya zaman ayırıyorum. Roman, psikoloji ve kişisel gelişim üzerine kitaplar ilgimi çekiyor. Okuyup da oynamayı istediğim bir kitap var mı dersen, ‘Kürk Mantolu Madonna’ diyeceğim. Harika bir karakter, inanılmaz bir roman. “ şeklinde açıklamada bulundu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSERENAY SARIKAYA  BEREN SAAT