UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KENAN DOĞULU RESMEN VEDA ETTİ! HANGİ EVLİ OYUNCU ÇİFT ÜNLÜ SANATÇI VE EŞİ BEREN SAAT’İ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ?..

KENAN DOĞULU RESMEN VEDA ETTİ! HANGİ EVLİ OYUNCU ÇİFT ÜNLÜ SANATÇI VE EŞİ BEREN SAAT’İ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ?..

KENAN DOĞULU RESMEN VEDA ETTİ! HANGİ EVLİ OYUNCU ÇİFT ÜNLÜ SANATÇI VE EŞİ BEREN SAAT’İ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ?..

Kenan Doğulu önceki gün Harbiye’de sevenleriyle buluştu.

Sosyal medyada konserden bir gün önce Doğulu’nun sanatçı dostları en sevdikleri Kenan Doğulu parçaları için istekte bulundular.

Cem Yılmaz ile başlayan istek videoları konser saatine kadar Bengü, Neslihan Atagül & Kadir Doğulu, Sibel Can, Beyazıt Öztürk, Ayşegül Aldinç, Fuat Güner, Yılmaz Erdoğan, Beyza Şekerci & Engin Hepileri, Doğa Rutkay, Ferman Akgül, Sıla, Saba Tümer, Soner Sarıkabadayı, Teoman Murat Dalkılıç, Belçim Bilgin, Ali Sunal, Berkay, Cem Özer, Murat Başoğlu, Mert Fırat, Nilgün Belgün, Ercan Saatçi, İzzet Öz, Merve Özbey, Güven Kıraç, Emre Karayel, Ece Seçkin, Seda Bakan, Ozan Doğulu ve finalde Beren Saat ile devam etti.

Sosyal medya üzerinden gelen istekler değerlendiren Kenan Doğulu en çok istek alan ‘Gelinim’ ‘Kurşun Adres Sormaz ki’ ve Aşk ile Yap’ şarkılarını seslendirirken facebook hesabı üzerinden canlı yayın yaptı. Konserin sonunda tüm sevenlerine  “Burada belki son konserim, 23 yıldır bu sahnede şarkı söylüyorum, ilk günden beri burası benim için çok özel. Eğer yeniden olmazsa bu benim vedamdır, benim için Harbiye’nin belki de son konserine hoşgeldiniz!” diyerek teşekkür etti. Merve Kırşan’ın stil danışmanlığında sahneye Emre Erdemoğlu tasarımı bir ceketle çıkan Doğulu, konsere Les Benjamin tasarımı tshirt ve Derimod tasarımı ceket ile devam etti.

EVLİ ÇİFTTEN DOĞULU’YA TAM DESTEK!

Öte yandan, evli oyuncu çift Engin Hepileri  ile Beyza Şekerci de konseri izlemeye gelenler arasındaydı. Keyifli olduğu dikkatlerden kaçmayan çift, “güzel bir enerjisi var. Destek olmak iyi hissettiriyor. Zaten Beren’le de çok yakın tanışıyoruz, görüşüyoruz. Güzel insanlar! Camiada böyle samimi, sıcak insanlarla buluşmak çok kolay olmuyor” şeklinde konuştu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkenan doğulu  beren saat