UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAMDİ ALKAN’IN EŞİ SELEN GÖRGÜZEL ŞOKA GİRDİ! “NEDEN BENİ ALDATIYORSUN?..”

HAMDİ ALKAN’IN EŞİ SELEN GÖRGÜZEL ŞOKA GİRDİ! “NEDEN BENİ ALDATIYORSUN?..”

HAMDİ ALKAN’IN EŞİ SELEN GÖRGÜZEL ŞOKA GİRDİ! “NEDEN BENİ ALDATIYORSUN?..”

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel bir AVM çıkışı kameralara takıldı. Kameraları görünce eşi Hamdi Alkan’ın arkasına gizlenmeye çalışan Selen Görgüzel, “arkadaşlar şu anda şoktayım. Beni mi aldatıyorsun bunlarla” diyerek imalı bir espri yaptı.

Keyifli olduğu gözlerden kaçmayan çift, aynı projede yer almama kararına Görgüzel’den ilginç bir yanıt geldi. Görgüzel, “artık konuşmama kararı aldım, işlerimiz konuşulsun” dedi.

Önceki gün  Hamdi Alkan’ın eski eşi Canan Hoşgör'ün büyük kızları Zeynep Alkan 18 yaşına girdi.  Alkan, “tabii onlarda büyüdüler, bizimle takılmıyorlar artık” şeklinde konuştu. Kızına doğum günü hediyesi sorulan Alkan, “174 liraya kitap alacaktım, ama canlı istedi ben de para verdim, Ali Ağaoğlu muyum ben daha büyük para nasıl vereyim”  dedi.

Her ne kadar konuşmayacağım dese de dayanamayan Selen Görgüzel, “ben de muhabirlik yaptım. Çok zor şartlarda çalışmanın ne demek olduğunu bilirim. Yaptığınız işe de sonsuz saygı duyuyorum” dedi ve Alkan müjdeyi verdi. Alkan, “Sinema filminde aynı projede yer alacağız. Bizim sırtımız yere gelmez” şeklinde konuştu. Öte yandan, Görgüzel’in makyajsız hali dikkat çekti.

RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHAMDİ ALKAN  SELEN GÖRGÜZEL