UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN GÜNDEMİNİ SALLADI! SOSYETİK GÜZEL CEYLAN ÇAPA'DAN ŞOK EDİCİ SÖZLER!..

MAGAZİN GÜNDEMİNİ SALLADI! SOSYETİK GÜZEL CEYLAN ÇAPA'DAN ŞOK EDİCİ SÖZLER!..

MAGAZİN GÜNDEMİNİ SALLADI! SOSYETİK GÜZEL CEYLAN ÇAPA'DAN ŞOK EDİCİ SÖZLER!..

Galerici Serkan Uçar aşkı için ailesini karşısına alan Ceylan Çapa, çark etti. Sosyetik güzel, Uçar için ‘Herkes dengi dengine’ dedi. Eski aşıktan ise yanıt gecikmedi: Kimin kime denk olduğu bilinmez!

Ece Erken'in eski kocası Serkan Uçar ile olaylı birlikteliği geçtiğimiz ay biten Ceylan Çapa, sonunda ailesinin dediğine geldi. Annesi Şebnem Hanım'la babası Celal Bey'in tüm itirazlarına rağmen aşkına sahip çıkan sosyetik güzel, Amerika tatilinde kavga ettiği Uçar'dan ayrılmıştı. Barışmak için sosyetik güzelin kapısını aşındıran Uçar'dan bunalan Çapa Ailesi ise geçtiğimiz günlerde kızlarını genç galericiden uzak tutmak için apar topar Paris'e götürdü.

"Ailem çok haklıymış. Serkan'la ayrı dünyaların insanlarıyız" diyen sosyetik güzel, önceki akşam Mercedes Benz Fashion Week kapsamında düzenlenen bir defileyi izlemek üzere geldiği Zorlu Center'da gazetecilerin ayrılıkla ilgili sorularını yanıtlayıp iddiaları şu sözlerle doğruladı: "Yazılanlar doğru. Serkan'la ilişkimiz bitti. Herkes dengi dengine. O kişiyi görmek dahi istemiyorum."

Ceylan Çapa, bu açıklamalarından sonra bir şok yaşadı. Arkadaşıyla yemek yemek için bir restorana giren Çapa, "O benim dengim değil" dediği eski aşkıyla karşılaşınca apar topar mekanı terk etti. Gazeteciler, iş arkadaşıyla oturan Serkan Uçar'a, Çapa'nın açıklamalarını iletince genç galerici şunları söyledi:

"Bugüne kadar boşanmam dahil hiçbir ilişkimden sonra konuşmadım. Ancak şunu iyi bilmek lazım; kimin kime denk olduğu bilinmez. Herkesin bir dengi vardır. Ama o dengi üst mü, alt mı o bilinmez. Artık herkes dengini arayacak ve görecek."

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCEYLAN ÇAPA  SERKAN UÇAR  CELAL ÇAPA