UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOK ARTIK DEDİRTEN OLAY! SKANDAL GÖRÜNTÜLER SONRASI BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ!..

YOK ARTIK DEDİRTEN OLAY! SKANDAL GÖRÜNTÜLER SONRASI BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ!..

YOK ARTIK DEDİRTEN OLAY! SKANDAL GÖRÜNTÜLER SONRASI BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ!..

Antalya'da skandal görüntülerin çekildiği özel bakımevi hakkında Antalya Valiliği tarafından inceleme başlatıldı. Olayın duyulmasının ardından Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk, yarasını karıncaların sardığı, cilt kanseri olduğu için yüzü yaralar içinde bakımsız yaşlı insanların skandal görüntülerin çekildiği özel yaşlı ve hasta bakımevinde inceleme yaptı.

Antalya'da yaşlı ve bakıma muhtaç insanlara hizmet veren özel bir bakımevinde ortaya çıkan görüntüler görenleri hayrete düşürmüştü. 5 katlı ve içerisinde yaklaşık 50 bakıma muhtaç hasta ve yaşlı insanın konakladığı bakımevindeki içler acısı manzara çalışanlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedilmişti. Yarasını karıncaların sardığı, cilt kanseri olduğu için yüzü yaralar içinde bakımsız yaşlı insanların skandal görüntülerinin çekildiği yaşlı ve hasta bakımevine vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk baskın düzenledi. Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü ekiplerinin de yer aldığı baskında Vali Yardımcısı Baştürk, yaşlı ve hasta bakımevinin içerisine girerek incelemelerde bulundu.

Öte yandan Vali Yardımcısı Baştürk ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerin incelemesi sırasında tekerlekli sandalyede bulunan bir kişinin ise bakımevinden çıkartılarak yakın bir parkta gezdirildiği dikkatlerden kaçmadı.

İHA 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERantalya  bakım evi  bakanlık