UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICIYA İKİZLERİ UĞUR GETİRDİ! "ÇOK ÖZLEDİM..."

ÜNLÜ ŞARKICIYA İKİZLERİ UĞUR GETİRDİ! "ÇOK ÖZLEDİM..."

ÜNLÜ ŞARKICIYA İKİZLERİ UĞUR GETİRDİ! "ÇOK ÖZLEDİM..."

Yaklaşık 5 ay önce babalık heyecanını yaşayan ünlü şarkıcı Doğuş'a, ikizleri uğur getirdi. Konser yaptığı Antalya Hypnos clup'de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Doğuş, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

EŞİMİ VE ÇOCUKLARIMI ÇOK ÖZLEDİM

Gazetecilerin eşi Xoshgedem Baxsheliyeva Baltacı'yı sorması üzerine ünlü şarkıcı "Televizyon programlarının olması nedeniyle, eşim ve çocuklarımın  Azerbaycan'da olması gerekiyordu. Konserlerden vakit buldukça sık sık yanlarına giderek hasret gideriyorum; çocuklarımı ve eşimi şimdiden çok özledim" dedi.

Bir çok ilde konserlerine devam ettiğini belirten  Doğuş, "Sahnede olmayı seviyorum, dansçılarım ve şovlarımla sevenlerimle buluşuyoruz, konser maratonumuza devam edeceğiz" dedi. Hayranlarına bir de müjdeli haber veren Doğuş "Yeni albüm için hazırlıklar başladı yakında stüdyoya gireceğim" diyerek, sahnedeki yerini aldı. Ünlü şarkıcı geceye özel repertuarı ile gelen misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sırasında davulu eline alarak; mekanı dolduran hayranlarının arasına dalan Doğuş adeta davul şov yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdoğuş  konser  uçankuş  bebek