UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! “BODRUM MASALI” İLE “YÜKSEK SOSYETE”NİN ZİRVE YARIŞI!.. VE ANA HABERLERİN RATING SAVAŞI!..

RATING ANALİZİ! “BODRUM MASALI” İLE “YÜKSEK SOSYETE”NİN ZİRVE YARIŞI!.. VE ANA HABERLERİN RATING SAVAŞI!..

RATING ANALİZİ! “BODRUM MASALI” İLE “YÜKSEK SOSYETE”NİN ZİRVE YARIŞI!.. VE ANA HABERLERİN RATING SAVAŞI!..

‘’BODRUM MASALI’’ DÜN AKŞAMIN ŞAMPİYONU!..

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘’Bodrum Masalı’’ dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle hem total grubunda hem de AB grubunda en çok izlenen yapım oldu.

Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Alperen Duymaz, Murat Aygen, Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı “Bodrum Masalı” sezonun iddialı yapımlarından biri.

Dizi total grubunda 5.47 rating 16 share alırken AB grubunda da 6.19 rating 18 share alarak zirvenin sahibi oldu.

“YÜKSEK SOSYETE” ZİRVEYE GÖZÜNÜ DİKTİ!..

Başrollerini Engin Öztürk, Hazar Ergüçlü, Ozan Dolunay, Meriç Eral’ın paylaştığı “Yüksek Sosyete” perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline geldi.

“Yüksek Sosyete” dizisi total grubunda 4.67 rating 13 share alarak 3. sırada yer alırken AB grubunda ise 4.30 rating 12 share alarak 2. sırada yer aldı. Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran “Yüksek Sosyete” dizisi yeni sezonda da umut vadeden yapımlar arasında.

ANA HABERLERDE SON DURUM!..

Her gün kıyasıya yaşanan ‘Ana Haberler’ yarışında dün total grubunda zirve “Show Ana Haber”de. “Show Ana Haber” total grubunda 4.73 rating 16 share alarak bu yarışı zirvede tamamlarken, sıralama “Atv Ana Haber”, ‘’Fatih Portakal İle Fox Ana Haber’’ ve “Kanal D Ana Haber” şeklinde gidiyor…

AB grubunda ise sıralama daha farklı. AB grubunda ‘Ana Haberler’ yarışının zirvesinde 3.25 rating ve 11 share ile “Show Ana Haber” yer alıyor. 2. sırada “Kanal D Ana Haber” yer alırken, “Fatih Portakal İle Fox Ana Haber” ve “Atv Ana Haber” bulunuyor... 

Rating analizlerimiz devam edecek…

MAİL: ucankusrating@gmail.com

ARDA AŞKIN AKSOY’UN HAZIRLAYIP SUNDUĞU, UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERANALİZ  REYTING  YORUM