UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GIGI HADID’İ TACİZ EDEN SAPIK BAKIN KİM ÇIKTI?..

GIGI HADID’İ TACİZ EDEN SAPIK BAKIN KİM ÇIKTI?..

GIGI HADID’İ TACİZ EDEN SAPIK BAKIN KİM ÇIKTI?..

Son dönemin en gözde modellerinden Gigi Hadid, Milano Moda Haftası kapsamında katıldığı defile çıkışı tacize uğradı. Gigi Hadid, kendisi gibi model olan kardeşi Bella ile birlikte defilenin yapıldığı salondan çıkarken etrafı hayranlarıyla sarıldı. Hadid kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bazı hayranlarını kırmayıp kısa bir süre onların objektiflerine gülümsedi. Ardında da herkese gülümseyerek yoluna devam etti. Bu arada da kardeşi Bella ile el ele tutuşuyordu.

Fakat sonra tam Hadid kardeşler araçlarına doğru yaklaşırken beklenmedik bir şey oldu. Fötr şapkalı ve gözlüklü bir genç adam arkasından gelip Gigi Hadid'in beline sarıldı ve onu havaya kaldırdı. Ne olduğunu anlayamayan Gigi Hadid bir anda şaşkına döndü. Sonra korumaların araya girmesiyle Hadid tacizcinin elinden kurtuldu. Şapkalı adam olay yerinden uzaklaşırken Hadid de onun arkasından koşarak yetişmeye çalıştı. Belli ki kendisini taciz eden adama gereken cevabı verecekti. Ama koruması kolundan tutarak Hadid'in adamın peşinden gitmesini engelledi.

Bu tuhaf adamın daha önce de Hollywood başta olmak üzere birçok etkinliğin kırmızı halısında ünlülere benzer tacizlerde bulunan Vitalii Sediuk olduğu ortaya çıktı Sediuk da Hadid'e belinden sarılan kişinin kendisi olduğunu doğruladı

Bu arada sosyal medya da Gigi Hadid'in başına gelen bu olayla çalkalandı. Bazıları Hadid'in sevgilisi Zayn Malik'e gönderme yaparak "İyi ki o sırada orada değildi. O yüzden bu tacizci şanslıymış" yorumları yaptı. Ukraynalı Vİtalii Sediuk'un ABD'ye girmesi kırmızı halıda yaptığı benzer tacizler yüzünden yasaklanmıştı. Sediuk, bir ara da Cannes Film Festivali'nde ortaya çıkmıştı.

Kendini Ukraynalı bir gazeteci olarak tanıtan Vitalii Sediuk, dünyanın gözünü kamaştıran ünlülerle birlikte aynı kırmızı halıya çıkıyor, onları öpüyor, dizlerine kapanıyor, bellerine sarılıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13