UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! “KIRGIN ÇİÇEKLER” DÜNÜN ŞAMPİYONU! “İÇERDE” UMUT VERDİ! “PARAMPARÇA” SEZONA MERHABA DEDİ! “BABAM VE AİLESİ” ORTADA KALDI!

RATING ANALİZİ! “KIRGIN ÇİÇEKLER” DÜNÜN ŞAMPİYONU! “İÇERDE” UMUT VERDİ! “PARAMPARÇA” SEZONA MERHABA DEDİ! “BABAM VE AİLESİ” ORTADA KALDI!

RATING ANALİZİ! “KIRGIN ÇİÇEKLER” DÜNÜN ŞAMPİYONU! “İÇERDE” UMUT VERDİ! “PARAMPARÇA” SEZONA MERHABA DEDİ! “BABAM VE AİLESİ” ORTADA KALDI!

“Kırgın Çiçekler” dün akşam yayınlanan 51. Bölümüyle yeni sezona hızlı bir giriş yaptı...

Total grubunun ilk sırasında Atv ekranlarında yayınlanan ‘’Kırgın Çiçekler’’ bulunuyor. Dizi ilk sıraya 7.04 rating 20 share ile yerleşirken, AB grubunda ise 5.10 rating 15 share ile 1. sırada yer aldı. “Kırgın Çiçekler” dün akşam en çok izlenen yapım oldu.

“İÇERDE” İLK BÖLÜMÜYLE UMUT VERDİ!..

Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut İynemli’nin başrollerini paylaştığı “İçerde” dizisi dün akşam ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı.

Show TV ekranlarında başlayan “İçerde” dizisi totalde 4.09 rating 11 share alan dizi AB grubunda da 5.03 rating 15 share alarak her iki grupta 2. sırada yer aldı. “İçerde” dizisi ilk bölümüyle umut verdi...

“PARAMPARÇA” YENİ SEZONA “MERHABA” DEDİ!..

Star TV ekranında yayınlanan reyting rekortmeni “Paramparça” dizisi dün akşam yeni sezona “Merhaba” dedi. Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay gibi usta isimlerin yer aldığı dizi seyirciyi ekrana kilitledi.  

Totalde 3.54 rating 10 share alarak 3. sırada bulunan Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi, AB grubunda ise 3.11 rating 9 share alarak 4. sırada yer alıyor...

“BABAM VE AİLESİ” ORTADA KALDI!..

Kanal D ekranlarında başlayan “Babam ve Ailesi” dizisi dün akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. “Babam ve Ailesi” dizisi ilk bölümüyle kritik bir noktada kaldı.

Totalde 2.10 rating 6 share alarak 13. sırada bulunan Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi, AB grubunda ise 3.08 rating 9 share alarak 5. sırada yer alıyor...

VE ANA HABERLER!..

Her gün kıyasıya yaşanan ‘Ana Haberler’ yarışında dün total grubunda zirve “Show Ana Haber”de. “Show Ana Haber” total grubunda 3.42 rating 14 share alarak bu yarışı zirvede tamamlarken, sıralama “Fatih Portakal İle Fox Ana Haber”, ‘’Atv Ana Haber’’ ve “Kanal D Ana Haber” şeklinde gidiyor…

AB grubunda ise sıralama daha farklı. AB grubunda ‘Ana Haberler’ yarışının zirvesinde 2.93 rating ve 12 share ile “Show Ana Haber” yer alıyor. 2. sırada “Fatih Portakal İle Fox Ana Haber” yer alırken, “Atv Ana Haber’’ ve “Kanal D Ana Haber” bulunuyor...  

Rating analizlerimiz devam edecek…

MAİL: ucankusrating@gmail.com

ARDA AŞKIN AKSOY’UN HAZIRLAYIP SUNDUĞU, UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERANALİZ  ANALİZ  REYTING  REYTING  YORUM  YORUM