UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN SERENGİL’DEN CEM YILMAZ İLE EBRU ŞALLI İLİŞKİSİNİN ARDINDAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR!..

SEREN SERENGİL’DEN CEM YILMAZ İLE EBRU ŞALLI İLİŞKİSİNİN ARDINDAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR!..

SEREN SERENGİL’DEN CEM YILMAZ İLE EBRU ŞALLI İLİŞKİSİNİN ARDINDAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR!..

Bodrum'da tatil yaparken bir araya gelen ve ilişki yaşamaya başlayan, yazın bomba aşkı olarak magazin gündemini sarsan Ebru Şallı ile Cem Yılmaz’ın yolları geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı.

Ebru Şallı’nın yakın dostu Seren Serengil, ayrılığın ardından olay yaratacak açıklamalar yaptı. Serengil, yakın dostu Şallı’yla çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak, “Dışarıdan ne kadar eğlenceli, gamsız bir duruşumuz var, değil mi? Hiç üzülmemiş, yarasız beresiz, hasarsız hep şahane hayatlar yaşayan iki çok kuvvetli mutlu kadın… Çok eski dostuz Ebru’yla. Ben onun nikah şahidiydim, o da benim. Her ikimiz de ömürlük sandık, öyle diledik ve öyle istedik. Olmadı; ayrılıklar, üzüntüler, hayal kırıklıklarımızı hep bu kahkahalarla, gülüşlere sakladık çoğu zaman. Gururlu olmak ne kadar önemli bir mevzudur bizim için, bilemezsiniz. Yenilmez duruşumuz da ondandır. Ölsek; ne dönmüş, ne aramış, ne de yok ettiğimizi bir daha var saymışızdır. Hiç gitmeyecek gibi sevmiş, hiç sevmemiş gibi de gerektiğinde gitmişliğimiz vardır. Bugün şunu fark ettik ki; şimdilerde hiç dertleşmiyoruz, çünkü artık dert etmiyoruz, dert edecek kadar önemsemiyoruz hiçbir olanı biteni. Artık hep mutlu olmaya bakıyoruz; eğleniyor, gülüyoruz. Mutlu olmadığımız herkesten ve her yerden kaçıyoruz. Yemekler yiyoruz, şarkılar söylüyoruz, bazen de dinliyoruz. Anlayacağınız tekrar başlıyoruz yaşamaya, çünkü her kadın tekrar başlamayı hak ediyordur. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. İyi geceler… Sero” yazdı ve ünlü modele destek oldu. Ebru Şallı da Seren Serengil’in bu desteğine karşın “Ağlarım ama ya… Ne güzel yazmışsın, canım benim.” mesajını yazdı.

DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR
Öte yandan Seren Serengil, Ebru Şallı’nın Cem Yılmaz’dan önce aşk yaşadığı Sinan Akçıl’la ilişkisinin ardından da yakın dostuna destek çıkmıştı. Sosyal medya hesabından Şu sıcak havalarda senden aniden nasıl soğuduğumu duysalar, ismin klima markası olur yemin ediyorum! diye bir mesaj yayınlayan Serengil, yakın dostu Ebru Şallı'yı da paylaşımına etiketlemişti. Ünlü şarkıcının mesajına “Yıkılmış… Brrrr çok soğuk, buz gibi…” diye cevap veren Şallı, Akçıl'a üstü kapalı göndermede bulunmuş, ikilinin bu yazışmaları “Kadınlar güç birliği yaptı!” yorumlarına sebep olmuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseren serengil  ebru şallı  cem yılmaz  destek