UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FERHAT GÖÇER'DEN YOK ARTIK DEDİRTEN İMAJ! ÜNLÜ POPÇU HANGİ SAÇ STİLİYLE GÖRENLERİN AĞZINI AÇIK BIRAKTI?..

FERHAT GÖÇER'DEN YOK ARTIK DEDİRTEN İMAJ! ÜNLÜ POPÇU HANGİ SAÇ STİLİYLE GÖRENLERİN AĞZINI AÇIK BIRAKTI?..

FERHAT GÖÇER'DEN YOK ARTIK DEDİRTEN İMAJ! ÜNLÜ POPÇU HANGİ SAÇ STİLİYLE GÖRENLERİN AĞZINI AÇIK BIRAKTI?..

Kıbrıs Skull King Oscar Hotel, Kurban Bayramı’nın son gününde romantik şarkıların eşsiz yorumcusu Ferhat Göçer konserine ev sahipliği yaptı. Sevenlerine yeni albüm müjdesi veren Göçer, gece boyunca Kıbrıslı sevenleri tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Romantik şarkılarla geceye başlayan Göçer, daha sonra hareketli şarkılar söyleyerek Kıbrıslı sevenlerine unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen sanatçı, bayram mesajı vermeyi ihmal etmedi. “ Bayramın ülkemize barış ve huzur getirmesini diliyorum. Özellikle içinde olduğumuz acıları bir daha yaşamamasını, bayramlar vesilesiyle güzel günlerin gelmesini ümit ediyorum.” dedi.

40’dan Sonra Yeni İmaj

Ferhat Göçer’le sohbet eden gazeteciler sanatçının yeni saç modelini fark edince espriler havada uçuştu. Yeni saç modelini gazetecilerden saklamak isteyen sanatçı, alışılmışın dışında bir Ferhat Göçer stili ile ilgili şöyle konuştu; “Saçlarımı uzatarak arkadan toplamaya çalışıyorum. Şu an daha minicik olduğu için gösteremiyorum, birazcık büyüdükten sonra göstereceğim. Saçlarımı artık toparlamakta zorlandığım için kuaförüm böyle bir stil geliştirdi. Başlarda Ömür “Bu ne !” filan yaptı ama sonra alıştı. Uzun zamandır bir değişiklik düşüncem vardı bir denemek istedim.” dedi.

Yeni albüm müjdesi

Göçer, gazetecilerle sohbeti sırasında yeni albüm müjdesi vererek, sözlerine şöyle devam etti; “Kasım’da birbirinden güzel şarkılarla yeni albüm geliyor. Albümü emanet ettiğim isimlerde Ozan Doğulu, Febyo Taşel var. Yeni albümde bildiğiniz Ferhat Göçer tarzı aşk şarkılarıyla devam edeceğiz.” dedi.

İbrahim Tatlıses’i aramaya cesaretim yok

Gazetecilerin, “Geçtiğimiz günlerde Bodrum sahnesi sırasında İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan’la olan diyaloglarınız epey konuşuldu, o an ne demek istediniz? Sorusu üzerine Ferhat Göçer şöyle konuştu; ” O an kızın babasına ne kadar benzediğini ifade etmek istedim. Ama sahnede öyle bir durum oldu ki, Dilan babana ne kadar çok benziyorsun dedim sonra bir kız çocuğunu erkek babasına benzetmek biraz tuhaf mı diye düşündüm. Bu yüzden olayı sempatize etmeye çalışarak, tabi ki sen daha güzelsin filan dedim ama konuştukça da battım. İbrahim Abi bana kızgın mı bilmiyorum. Bayram vesilesiyle aslında arayıp bir bayramını kutlamam lazımdı ama cesaret edemedim açıkçası. Olayın sakinleşmesini bekliyorum. İbrahim Abi'nin kızacağını sanmıyorum ama benim aramam lazımdı“ dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13