UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ’TAN AL HABERİ: ÖZCAN DENİZ’İN AYRILDIĞI GENÇ SEVGİLİSİ BUSE NARCI SESSİZLİĞİNİ BOZDU: ÇOK ÜNLÜ BİR ADAM BANA İFTİRA ATTI!..

UÇANKUŞ’TAN AL HABERİ: ÖZCAN DENİZ’İN AYRILDIĞI GENÇ SEVGİLİSİ BUSE NARCI SESSİZLİĞİNİ BOZDU: ÇOK ÜNLÜ BİR ADAM BANA İFTİRA ATTI!..

UÇANKUŞ’TAN AL HABERİ: ÖZCAN DENİZ’İN AYRILDIĞI GENÇ SEVGİLİSİ BUSE NARCI SESSİZLİĞİNİ BOZDU: ÇOK ÜNLÜ BİR ADAM BANA İFTİRA ATTI!..

44 yaşındaki Özcan Deniz, kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi oyuncu Buse Narcı'yla geçen aylarda ayrılmış ve öfkesini sosyal medyadan yazdığı "Olmayacak insanlarla olmayacak hayaller kurduğum için en çok da kendimden özür diliyorum" sözleriyle dile getirmişti. Özcan Deniz’in genç aşkıyla yaşadığı ayrılığın sonrası ona olan öfkesinin bitmediği öne sürülmüştü. Üstelik Özcan Deniz’in Nurgül Yeşilçay’la başrolünü paylaştığı 'İkinci Şans' filminde Buse Narcı’ya verdiği küçük rolü de montajda atmayı düşündüğü iddia edilmişti. Eski sevgilisinin sahnelerini filmden çıkarmayacağını, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Özcan Deniz, Buse Narcı'yı gala gecesine de çağırmayacağını açıklamıştı.

Buse Narcı, konuyla ilgili sessizliğini ilk kez bozdu. Modellik yapmadığını, konservatuvar 3. Sınıfta okuduğunu söyleyen Buse Narcı, ilişkisinin bitmesine Özcan Deniz’in kariyerini ve mutluluğunu kıskanan ünlü bir adamın neden olduğunu açıkladı ve iftiraya maruz kaldığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Bir insanı tanımadan yargılamak çok kolaydır. Ben 24 yaşında, yetişkin bir kadınım. Yıllardır hakkımda çıkan haberlere hep sessiz kaldım, çünkü 5 yıldır çok güzel bir ilişkimiz vardı. Gizli yaşamak tercihimiz oldu her zaman, çünkü ne zaman hakkımızda haber çıksa ayrılmak zorunda kaldık. Etrafta o kadar çok gerçek sevgi ve aşkı bilmeyen, oturduğu yerden yorum yapan insan var ki, bu sebepten ilişkimiz hep zarar gördü, yaş farkından dolayı sürekli tepkiler geldi. Aşk yaş tanımaz ve ‘Akıl yaşta değil baştadır’ sözü tam bu konu için inanılmaz doğru bir cümle. Kendini tanımayan insan başkasını da tanıyamaz, tanımak istemez. Bu sebepten başkalarının mutluluğunu bozmak için elinden geleni yaparlar. Bizim ilişkimizi bitirmek için de ellerinden geleni yaptılar. 

Biz de artık karşılıklı olarak bitirme kararı aldık.

Özcan o kadar iyi bir insandır ki, kimseyi kırmak istemez, üzmez. Bu son çıkan haber de beni büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Ben bütün işlerinde olduğu gibi bu işinde de kalemi eline alıp yazmaya başladığında büyük bir heyecan duymuştum. Her zamankinden farklı bir konuyu, farklı bir aşkı yazmaya başlamıştı ve benim de bu heyecanımı gördüğü için, güzel bir anımız olsun diye bana da küçük bir rol verdi.

Tamamen masumca olan şey, bir ayrılık yüzünden bu kadar abartılmamalıydı. 

Sonuçta ikimiz de yetişkin bir bireyiz. Neyi nasıl yapacağımızı, nasıl davranacağımızı bilecek yaştayız. Yaşanan o kadar güzel yıllara, aşka saygı duyulması gerekirdi. Benim o kadar sakinliğime karşılık bu son çıkan haberleri benim üstüme atıp, ‘Filme zarar veren kişiler zaten davetli değildir’ diye benden bahsetmesi gerçekten onur kırıcı. Ben Özcan’ı vicdanıyla baş başa bırakıyorum.”

BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÖZCAN DENİZ  BUSE NARCI