UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BENFICA MAÇI ÖNCESİ BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞENOL GÜNEŞ'TEN DEVLER LİGİ İTİRAFI!..

BENFICA MAÇI ÖNCESİ BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞENOL GÜNEŞ'TEN DEVLER LİGİ İTİRAFI!..

BENFICA MAÇI ÖNCESİ BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞENOL GÜNEŞ'TEN DEVLER LİGİ İTİRAFI!..

Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü Benfica ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Portekiz'de düzenlenen basın toplantısında açıklama yaptı.

İşte Şenol Güneş açıklamaları;

"RAKİBİMİZ HÜCUMCU"
"Şampiyonlar Ligi'nde olmak gurur verici. Bu geldiğimiz noktada kulübümüzü ve ülkemizi iyi temsil etmek istiyoruz. Kaliteli bir takım ile oynayacağız, biz de iyi takımız. İki iyi takımın karşılaşmasında iyi bir mücadele çıkmasını diliyoruz. Rakibimiz de hücum oynayan bir takım. Beklentilere karşılık verebilmek için, önce oyuncu karakterini ortaya koymalıyız. Umarım aklımızı ve sabrımızı iyi kullanarak iyi bir sonuçla ayrılırız"

"TALISCA'DAN YARDIM ALACAĞIZ"
Talisca'dan saha içinde yardım alacağız. Çok yetenekli ve iyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyoruz. Onun dışında başka nasıl yardım alabiliriz

"İYİ YÖNLÜ OYNAYACAĞIZ"
Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçımızı oynayacağız. İlk maçımızda iddiamızı ortaya koymak istiyoruz. Savunma anlayışı bakımından daha öncelikli olacak. Şampiyonlar Ligi, ligdeki hataları kaldırmaz. Kendi anlayışımızı sürdürerek bunu yapacağız. Oyunun iki yönünü de iyi oynamaya çalışacağız.

"RAKİBİMİZİ TANIYORUZ"
Rakipte de bizde de iyi oyuncular var. Dezavantajımız deplasmanda olacak. Rakibin tanınmış olması bizim için avantaj. Onlar bizi daha az tanıdığını düşünüyorum. Senelerdir bu turnuvada varlar. Bizim için biraz daha yeni bir heyecan.

"KADROYA YARIN KARAR VERECEĞİM"
Portekiz'in Avrupa Şampiyonluğunu kutluyorum. Portekiz'de çok büyük oyuncular yetişiyor. Biz de onlardan futbolcu alıyoruz. 3 büyük takımdan biriyle oynayacağız. Önemli olan böyle rakibi geçebilmek. Aboubakar bize yeni katıldı. Çok güçlü bir oyuncu. İkisi de yeni katılmalarına karşın uyumları iyi. Biraz daha zamana ihtiyaçları var. Yarın kimlerin oynayacağını söyleyemem. Rakibimiz cuma günü oynadı ancak biz cumartesi oynayacağız. Yarın kadro konusunda karar vereceğiz. Üç oyuncumuz burayı biliyor. Kulüpler, transfer yaptığı tüm oyunculardan yararlanmalı. Takımdaki 22 oyuncu da takıma katkı yapması için alınmıştır. Sezon sonuna baktığımızda 19 oyuncudan 11 kişi çıkarmıştık. Şimdi biraz daha alternatifimiz var. Yeni gelen oyunculara futbolumuzu aşılamaya çalışıyoruz. Eğer düşündüğümüz oyunu geliştirirsek önümüzün açık olduğunu düşünüyorum.

"FUTBOLCULAR KENDİLERİNİ SAHADA..."
Bütün futbolcular sahada kendilerini göstereceklerdir. Benim de kafamda net bir fikir yok. Saha çıkan 11 ile ilgili net fikrimi söylemek istemiyorum. Futbolcularımız yoğunmaç trafiğine alışmaları gerekiyor. Onları iyi şekilde kullanmak istiyoruz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13