UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HADİSE 'MURAD'INA ERECEK Mİ? GÜZEL POPÇU, MURAT BOZ'UN KAPISINI HANGİ SÜRPRİZ TEKLİFLE ÇALDI?.

HADİSE 'MURAD'INA ERECEK Mİ? GÜZEL POPÇU, MURAT BOZ'UN KAPISINI HANGİ SÜRPRİZ TEKLİFLE ÇALDI?.

HADİSE 'MURAD'INA ERECEK Mİ? GÜZEL POPÇU, MURAT BOZ'UN KAPISINI HANGİ SÜRPRİZ TEKLİFLE ÇALDI?.

Hadise, modacılık ve işletmecilikten sonra şimdi de gözünü sinemaya dikti. Güzel popçu senaryosunu yazdığı filmin başrol teklifini ise ünlü şarkıcı Murat Boz’a götürdü.

Şarkıcılığın yanı sıra geçtiğimiz yıl bir hazır giyim markası için tasarladığı koleksiyonla moda sektörüne de adım atan Hadise, bu sene ablasının Bodrum'da açtığı 'La Plaj' adlı mekanla işletmecilik vasfını da unvanlarının arasına eklemişti. Konserleri, tasarladığı koleksiyonu ve reklamlarıyla yüklü bir servet kazanan Hadise, böylece yeni bir kazanç kapısı daha buldu. Bir sinema filminin senaryosunu yazan ünlü şarkıcı, başrol için Murat Boz'un kapısını çaldı.

BİR AŞK HİKAYESİ

İlk olarak Büşra Pekin'le rol aldığı 'Hadi İnşallah' adlı filmle sinemayla tanışan popçu, geçtiğimiz yıl da sevgilisi Aslı Enver ve Burak Özçivit'in yer aldığı 'Kardeşim Benim' filminde rol almıştı. Üçüncü filmi olan 'Dönerse Senindir' için de geçtiğimiz aylarda kamera karşısına geçen Boz'un yakın dostu Hadise'nin teklifine sıcak baktığı iddia edildi. Güzel şarkıcının yazdığı duygusal bir aşk hikayesini anlatan senaryoyu çok beğenen Murat Boz'a daha bir çok sinema filmi teklifinin geldiği ve ünlü şarkıcının bu yüzden net bir karar veremediği söyleniyor.

BOZ'UN BAŞROL TERCİHİ AŞKI

Ünlü popçuya 'Murad' diye seslenerek fenomen olan Hadise, başrolde rol alıp almamakta kararsız. Hadise, Boz'u ikna ederse rol gereği ünlü popçuyla aşk yaşayacak. Popçunun başroldeki tercihi ise sevgilisi Aslı Enver.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMURAT BOZ  HADİSE  ASLI ENVER  SİNEMA