UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADRODA REVİZYON! BEŞİKTAŞ KARABÜKSPOR MÜCADELESİ İÇİN NEFESLER TUTULDU! İŞTE TÜM DETAYLAR!..

KADRODA REVİZYON! BEŞİKTAŞ KARABÜKSPOR MÜCADELESİ İÇİN NEFESLER TUTULDU! İŞTE TÜM DETAYLAR!..

KADRODA REVİZYON! BEŞİKTAŞ KARABÜKSPOR MÜCADELESİ İÇİN NEFESLER TUTULDU! İŞTE TÜM DETAYLAR!..

Spor Toto Süper Lig 3. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Karabükspor'u ağırlıyor. Vodafone Arena'daki maçın hakemi Serkan Çınar... Siyah beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş kadroda büyük sürprizler yaparak; yeni transferler Gökhan Gönül, Caner Erkin, Gökhan İnler ve Talisca'yı ilk 11'e aldı. Atiba Hutchinson ilk 18'de bile yer almazken, Oğuzhan Özyakup, Adriano ve Vincent Aboubakar yedek soyundu. Beşiktaş maçın 26. dakikasında Caner'in ortasında Cenk Tosun'un düzgün vuruşuyla maçta 1-0 öne geçti. Siyah-beyazlı ekip 30. dakikada Ömer Şişmanoğlu'nun şık golüyle ikiye çıkardı: 2-0... İkinci yarının hemen başında 48. dakikada konuk ekip Kardemir Karabükspor Traore'nin attığı golle skoru 2-1'e getirdi. Beşiktaş kazandığı penaltı vuruşunda Oğuzhan ile skoru 3-1'e getirirken Kardemir Karabükspor oyuncusu Danny kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

İLK 11'LER:

Beşiktaş: Fabricio, Gökhan, Marcelo, Tosic, Caner, Tolgay, Gökhan İnler, Ömer, Talisca, Olcay, Cenk

Kardemir Karabükspor: Ahmet, Kerim, Barış, Dany, Gaman, Latovlevici, Poko, Ceyhun, Skulason, Traore, İlhan

BEŞİKTAŞ KARABÜKSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Karabükspor maçı 10 Eylül Cumartesi akşamı saat 21:15'te başlayacak. Mücadele LİG TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İki takım Süper Lig'de 16 kez karşı karşıya gelirken bu maçlarda Beşiktaş iki kez yenildi. Beşiktaş, Süper Lig'de evinde Karabükspor'a hiç yenilmedi. Karabükspor, Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son 12 maçta galibiyet alamadı ve bu maçların son dokuzunu kaybetti. Karabükspor, bu maçlarda ortalama 3,1 gol yedi. Beşiktaş, evinde oynadığı son 11 maçı kazandı. Beşiktaş'ın Süper Lig'deki iç saha rekoru ise üç defa gerçekleştirdiği 14 maçlık serileri. Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı dört maçta 14 gol kaydetti. Siyah beyazlılar, Arena'da oynadıkları her 25,7 dakikada bir gol atıyor.

Karabükspor, Süper Lig'deki son dokuz deplasman maçını da kaybetti. Karabükspor, ilk iki hafta sonunda Süper Lig'de en fazla şut atan takım olurken; Beşiktaş 19 şutta kaldı ve sadece üç takımı geride bırakabildi. Beşiktaş, şutları gole çevirme oranında ise %37 ile ligin en iyisi. Beşiktaş, ligde topa en çok sahip olan üçüncü takım; Karabükspor ise sondan üçüncü sırada bulunuyor. Cenk Tosun, son yedi Süper Lig maçında altı gole katkıda bulundu. Ligin ilk iki haftasında iki gol atan Olcay Şahan, en son Eylül 2014'te üst üste üç lig maçında da gol kaydetmişti. Süper Lig'de bu sezon Wesley Sneijder'in ardından en fazla şut çeken oyuncular Cenk Tosun ve Mustapha Yatabare. Andre Poko ilk iki haftada verdiği yedi kilit pasla bu alanda Sneijder ve Dhurgham Ismail ile birlikte ilk sırayı paylaşıyor. Ligin ilk iki haftasında Tolga Ciğerci'nin ardından en fazla isabetli pas atan oyuncu Marcelo. Şenol Güneş'in Karabükspor'a karşı çıktığı son altı lig maçında karşılıklı gol atıldı. Güneş, en son Karabükspor'la 9 Mayıs 2015'te Bursaspor'un başındayken karşılaşmış ve maç 7-1 sonuçlanmıştı.

Beşiktaş'ın ev sahipliğindeki maçlar

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı 8 maçtan 4'ünü kazandı, 4'ünde berabere kaldı, hiç yenilmedi. Yedisi İstanbul'da, biri Ankara'da oynanan maçlarda Beşiktaş 12, Kardemir Karabükspor ise 6 gol attı.

Ligin ilk iki haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yenip, Atiker Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak 4 puan toplayan siyah-beyazlı takım, bu akşamki maçı kazanıp, Vodafone Arena'daki galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Beşiktaş, Vodafone Arena'nın hizmete girmesinin ardından sahasında geçen sezon Bursaspor'u 3-2, Kayserispor'u 4-0, Osmanlıspor'u da 3-1 yenmişti. Siyah-beyazlı takım bu sezon evindeki ilk karşılaşmasında ise Aytemiz Alanyaspor'a 4-1 üstünlük sağladı. Siyah-beyazlılar ile Kardemir Karabükspor arasındaki mücadele saat 21.15'te başlayacak. Maçı hakem Serkan Çınar yönetecek.

Yeni transferler forma bekleyecek

Beşiktaş'ın transferin son günlerinde kadroya dahil ettiği oyuncular bu akşamki maç için teknik direktör Şenol Güneş'ten forma bekleyecek. Daha önce transfer edilmesine rağmen lisansı yetişmediği için Atiker Konyaspor karşısında forma giymeyen Anderson Talisca'nın yanı sıra Caner Erkin, Vincent Aboubakar, Gökhan İnler, Güneş'in şans vermesi halinde ilk kez siyah-beyazlı formayla resmi maça çıkacak. Beşiktaş altyapısından yetişen ve Almanya'nın Leipzig takımına transfer olan ancak bu sezon için kiralık olarak kadroya yeniden dahil edilen Atınç Nukan da uzun bir aradan sonra eski takımının formasını giymenin heyecanını yaşayacak. Fenerbahçe'den transfer edilen ancak sakatlığı nedeniyle henüz lig maçlarında forma giyme fırsatı bulamayan Gökhan Gönül'ün de bu akşam ilk maçına çıkması bekleniyor.

Aras Özbiliz sakat

Sakatlığı bulunan Aras Özbiliz, bu akşamki maçta forma giymeyecek. Ermenistan Milli Takımı'nın Danimarka ile oynadığı Dünya Kupası eleme grubu maçında sakatlanan Aras Özbiliz'in sol dizinde ödem tespit edilmişti.

Necip Uysal cezalı

Siyah-beyazlı takımda Atiker Konyaspor karşısında kırmızı kart gören Necip Uysal, cezası nedeniyle Kardemir Karabükspor karşısında görev alamayacak. Şenol Güneş'in bu sezon savunmanın göbeğinde görev verdiği Necip, deplasmandaki karşılaşmada 82. dakikada ikinci sarı kartı görerek, kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakmıştı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBEŞİKTAŞ  KARABÜKSPOR  MAÇ