UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: FLAŞ!.. KEREM BÜRSİN'İN YENİ BOMBA DİZİSİ 'BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK'İN SENARYOSU ORTAYA ÇIKTI!

UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: FLAŞ!.. KEREM BÜRSİN'İN YENİ BOMBA DİZİSİ 'BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK'İN SENARYOSU ORTAYA ÇIKTI!

UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: FLAŞ!.. KEREM BÜRSİN'İN YENİ BOMBA DİZİSİ 'BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK'İN SENARYOSU ORTAYA ÇIKTI!

Kerem Bursin... Biz onu ilk olarak “Güneşi Beklerken” dizisinin sevimli tehlikeli Kerim'i olarak tanıdık ve beyefendi kişiliği nedeniyle çok sevdik. Daha ilk dizisinde adını yeni jönler arasına yazdırmayı başardı yakışıklı oyuncu... İkinci dizisi “Şeref Meselesi” ise bazı bölümlerde yarattığı rüzgara rağmen ekranda uzun süre tutunamadı. Bu nedenle Kerem Bürsin için çekeceği 3. dizisinin önemi elbette çok büyük... Sevilen yıldız bu kez hikayesi kendisine ait bir diziyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor ve büyük bir heyecan yaşıyor.
Peki Kerem Bürsin'in geçen yıl önce D Production, daha sonra ise başarılı televizyoncu Pelin Diştaş Yaşaroğlu'nun transferinin ardından Ay Yapım'a geçen yeni dizisinin adı ve çok merak edilen hikayesi nasıl? 
Kerem Bürsin'in yeni dizisinin adı: Bu Şehir Arkandan Gelecek...
Gelelim etkileyici konusuyla dikkat çeken dizinin sürükleyici senaryosuna...

HER ŞEY LİMANDA BAŞLIYOR
'Bu Şehir Arkandan  Gelecek" dizisinde Kerem Bürsin 24 yaşında, 5 dil bilen, gemicilik eğitimi almış, profesyonel olarak dövüşen, Şili vatandaşı Ally Simiht yani gemici Ali Simiht rolüne hayat verecek.
Dizi açık denizde bir kuru yük gemisinde Ali'nin dövüş sahnesiyle açılacak. Ali, küçük yaştan beri bakımını üstlendiği için 'Anne' diye hitap ettiği geminin aşçısı Rauf'un desteğiyle bahis üzerine dövüşerek para kazanmakta ve ek gelir sağlamaktadır.

Ali ve çalıştığı geminin tayfası büyük holding patronu Metin Mirkelamoğlu için taşıdıkları yükü belirtilen günde İstanbul'daki limana ulaştırmaya çalışmaktadırlar. Geminin aşçısı Rauf, İstanbul'da bir kayıkta bulup sahip çıktığı Ali'yi 20 yıl sonra İstanbul'a getirdiği için heyecanlıdır. Ancak Ali için durum tam tersidir. İstanbul demek onun için kabus demektir. Annesi Emine, o 4 daha yaşındayken babası sandığı Mithat Mirkelamoğlu tarafından tam da deniz yoluyla kaçmaya hazırlanırken defalarca kurşun sıkılarak öldürülmüştür. 
Annesi öldürülmeden onu kayığa sakladığı için Ali kurtulmuş ama annesinin acımasızca babası tarafından öldürüldüğü anı izlemiş ve bu büyük travmayı hafızasından hiç silememiştir.
Annesinden geriye sadece bir fotoğraf kalmıştır. Ona bakarak tam 20 yıl geçirmiştir. Şimdi ise annesi Emine'nin öldüğü şehre yani İstanbul'a dönüyordur. Limanda yükü Mirkelamoğlu Holding'e teslim edecekleri sürede yani 1 gün boyunca gemiden hiç ayrılmamayı planlar. Çünkü İstanbul'a küskündür. Belki de annesinin öldüğü limana gideceklerini düşünerek şehre adım dahi atmak istemez. Onu yıllardır koruyan,  büyüten geminin aşçısı Rauf'un ise Ali'yle ilgili bambaşka planları vardır.
Ali'nin İstanbul'a geldiklerinde gemiden ayrılmama planı tam tersi işler. Korktuğu başına gelir. İstanbul'un tam da göbeğine düşer ve 1 gün içinde başına gelmedik olay kalmaz. Hayatının kadınıyla tanışır, gerçek babası yani olimpiyat şampiyonu Şahin Vargı'yla haberi dahi olmadan tanışır. Aslında annesinin azmettirici olan adamın yani Metin Mirkelamoğlu'nun tam yakınındadır.
Olayların fitilini ise gemideki yükün sahibi olan Metin Mirkelamoğlu'nun kızı Pelin ateşler. Pelin Mirkelamoğlu, babasının genç ve karizmatik ortağı Yiğit Bursalı'yla 1 hafta sonra evlenmeye hazırlanıyordur. Gelinlik, organizasyon, davetliler her şey hazırdır. Ancak ailesinin isteğiyle işletme okusa da çok iyi bir dansçı olan Pelin, 23 yaşında bu evliliği yapmak istememekte ve babasının inadına önemli bir dans müsabakasına katılmaya hazırlanmaktadır. Ta ki babasının nüfuzunu kullanarak adını o yarışmadan çıkardığını öğrenene kadar... 
Ali'nin mürettebatı arasında yer aldığı geminin limana ulaştığı gün nihayet gelir çatar. Metin Mirkelamoğlu, limana geminin kaptanını karşılamak için gider.
Tam da bu sırada kızı Pelin, babasının dans yarışmasından adını çıkardığını öğrenir. Çılgına dönen genç kadın atlar arabasına, limana gider ve herkesin içinde babasıyla sert bir kavgaya tutuşur. Babasına meydan okur. Her şeyden, babasının bütün mal ve mülkünden vazgeçtiğini söyleyip limandan ayrılmak üzereyken ise Ali'nin önünde düşürdüğü dans ayakkabıları yepyeni bir hayatın ve tutkulu bir aşkın başlamasına vesile olur. Genç kıza yardım etmek için arkasından koşan Ali için 20 yıl boyunca kaçtığı şehir olan İstanbul'da dönüşü olmayan yepyeni bir hayat başlar.

BİRSEN ALTUNTAŞ
birsenaltuntas76@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKEREM BÜRSİN