UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODACININ MUTLU GÜNÜ!.. BUSE TERİM HANGİ İKİ BÜYÜK MUTLULUĞU AYNI GÜN YAŞADI?..

ÜNLÜ MODACININ MUTLU GÜNÜ!.. BUSE TERİM HANGİ İKİ BÜYÜK MUTLULUĞU AYNI GÜN YAŞADI?..

ÜNLÜ MODACININ MUTLU GÜNÜ!.. BUSE TERİM HANGİ İKİ BÜYÜK MUTLULUĞU AYNI GÜN YAŞADI?..

Volkan Bahçekapılı ile 2014 yılında dünyaevine giren modacı Buse Terim, annelik heyecanı yaşıyor.  Terim, doğuma bir ay kala 'Baby Shower' düzenledi.

Türkiye A Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim, sekiz ay önce bebek beklediğini kendi blogunda duyurdu. Doğumuna bir ay kalan Buse Terim, önceki akşam kız arkadaşlarından oluşan bir grup ile 'Baby Shower' etklinliğini gerçekleştirdi. Ayrıca davet için pembe pasta ve gösterişli şekerlemeler hazırlandı. Konuklar Nil için hediyeler getirdi. 

Buse Terim fotoğraf paylaşıp, altına "Hayatımın en güzel sürprizi, en güzel günlerinden biriydi. Bugünün bir parçası olan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Daha paylaşacak çok detay çok ama çok güzel şeyler var. Bir süre bu fotoğraflarla sizi sıkabilirim, şimdiden kusura bakmayın. Bu günü A'dan Z'ye muhteşem kılan @terimevents başta olmak üzere benim birtanecik #BTEkip 'ime, tüm arkadaşlarıma, aileme herkese çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese daha güzel anlar nasip etsin. Fotoğraflar geldikçe paylaşım yapmaya devam edeceğim #BusesBabyShower" notunu düştü.

Öte yandan, önceki gün 63 yaşına giren Fatih Terim'in doğum gününü de şu sözlerle kutladı. "Hayat ağacım, aynaya baktığımda kendimi değil o'nu gördüğüm, gücüm, kolum, elim, ayağım.. Her gün ona bir şey olmasın diye dua ettiğim.. Canım babam, can babam.. Seni her şeyden çok seviyorum. İyiki'ler en çok sana yakışıyor, bu yüzden sen iyi ki varsın.. Senin kıymetini biz o kadar iyi biliyoruz ki, hayat seni hep güldürsün.. İyi ki doğdun benim babam"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13