UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. ALİ EYÜBOĞLU,NAZLI MENGİ VE YÜKSEL AYTUĞ BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. ALİ EYÜBOĞLU,NAZLI MENGİ VE YÜKSEL AYTUĞ BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. ALİ EYÜBOĞLU,NAZLI MENGİ VE YÜKSEL AYTUĞ BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Ali Eyüboğlu Milliyet - Cadde

‘KALANDAR SOĞUĞU’ 16 EYLÜL’DE VİZYONDA

Karadeniz’in dağ köyünde, ailesiyle yaşayan Mehmet’in bir yandan beslediği birkaç hayvanla günlük ihtiyaçlarını giderirken bir yandan da dağlarda maden aramasını anlatan Türkiye-Macaristan ortak yapımı ‘Kalandar Soğuğu’ 16 Eylül’de vizyona girecek.Yapımcılığını Nermin Aytekin’in, yönetmenliğini Mustafa Kara’nın üstlendiği Mustafa Kara ile Bilal Sert’in senaryosunu yazdığı ‘Kalandar Soğuğu’, bol ödüllü bir dram... Filmin şimdiye kadar aldığı ödüller şunlar:

Uluslararası Tokyo Film Festivali: En İyi Yönetmen, Wowow En İyi TV Filmi.

Premier Plans D’Angers: Jüri Özel Ödülü.

Antalya Altın Portakal: En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Müzik ve Jüri Özel Ödülü.

Uluslararası İstanbul Film Festivali: En İyi Yönetmen, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Kurgu.

Red Tulp Film Festivali: En İyi Yönetmen.

Ödüle doymayan ‘Kalandar Soğuğu’nun, önümüzdeki aylarda yurtdışında yarışacağı festivaller ise şöyle:

Asia Pasific Screen Awards (APSA), Brisbane Asia Pasific Film Festival (BAPFF), Haifa Internatiolan Film Festival, Film Festival Hamburg, Festival Cinema Mediterraneen Montpellier (CINEMED) ve Frankfurt Türk Filmleri Festivali...

Bir film için en büyük ödül, seyircinin göstereceği ilgi... Bakalım ‘Kalandar Soğuğu’nu Türk sinemaseverler nasıl ödüllendirecek?


Nazlı Mengi Miliyet - Cadde

HARİKASIN MURAT DALKILIÇ

Murat Dalkılıç, en sevdiğim pop yıldızlarından biridir; dillere dolanan şarkılarından mükemmel sahne performanslarına, kaliteli ve farklı duruşundan, kendisine hayran olan milyonlarca genç için hep iyi bir örnek oluşuna kadar her şeyiyle dört dörtlük bir sanatçı... Tüm başarısına ve şöhretine rağmen alçak gönüllü ve egosuz halini hiç kaybetmeyişi de onu özel kılıyor. Malum azıcık ünlü olunca egosu tavanı delenler dört yanda!

Harbiye Açıkhava’da 30 Ağustos’ta verdiği konsere gitmeyi çok istiyordum ama gidemedim maalesef. Fotoğraflardan ve videolardan gördükçe gidemediğime daha da üzüldüm, muhteşem bir konser olmuş.


Yüksel Aytuğ Sabah - Günaydın

YILIN CENTİLMENLİK ÖDÜLÜNE ADAY ÇİFT

Fairplay ödülleri genellikle sporculara verilir. Ama bu kez bizim adayımız, Ben Bilmem Eşim Bilir Evi'nde mücadele eden Tuba-Buğra Gencer çifti...

Hikayelerini, köşemizin düzenli tedarikçilerinden okurumuz Şerife Nalan Yılmaz anlatıyor:

"Merhabalar Yüksel Bey. Geçen hafta Kanal D ekranlarında yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir Evi yarışma programını izlerken hâlâ rekabet ortamında bile iyilik yapılabileceğini görünce çok duygulandım.

Cuma akşamları final gecelerinde büyük ödül olan araba için yarışmadan önce Ben Bilmem Eşim Bilir Evi'nde küçük oyunlar oynanıyor ve kazanan yarışmacı aile, birtakım ödüller kazanıyor. 26.08.2016 günü yayınlanan bölümde, bu kez güzel bir altın gerdanlık için yarışıldı.

Ödülü bu tür yarışmaları çoğu kez kazanan Tuba-Buğra çifti kazandı.

Bu çift, eve geldikleri günden beri fazla dobra oldukları için pek sevilmiyordu ama günler geçtikçe onların karakterlerini daha iyi gözlemleyebildi arkadaşları ve kendi grupları içinde sevilen kişiler oldular.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13