UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANDE DOĞANDEMİR'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR: "HER ŞEY 140 KARAKTER VE BİR FOTOĞRAFLA SINIRLI"

HANDE DOĞANDEMİR'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR: "HER ŞEY 140 KARAKTER VE BİR FOTOĞRAFLA SINIRLI"

HANDE DOĞANDEMİR'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR: "HER ŞEY 140 KARAKTER VE BİR FOTOĞRAFLA SINIRLI"

‘Hayatımın Aşkı’ dizisinde ‘Gökçe’ karakterini oynayan Hande Doğandemir, “Teknolojinin ilerlemesiyle artık aşkı bile yüzeysel yaşıyoruz” dedi.

Son dönemin dikkat çeken oyuncularından Hande Doğandemir, Elele dergisine kapak oldu. Oyunculuğa başladığından bu yana tanınırlığının artması dışında hayatında bir değişiklik olmadığını dile getiren Doğandemir, “Oyunculuk, eğitim süreciyle başlayıp bugüne kadar geldiğim bir yolculuk. Benim hayatımda tanınırlığımın artması dışında başka bir şey değişmedi. Yakın çevremden de, bu yola çıktığım andan itibaren çok büyük destek gördüm. Hem ailem hem yakın arkadaşlarım her zaman her koşulda yanımda oldular” dedi. ‘Gökçe’nin gözü kara biri olduğunu söyleyen Doğandemir, özel hayatında daha düşünerek hareket ettiğini vurguladı.

‘Her duygu yüzeysel’

Her zaman dileğinin sağlık ve huzur olduğunu anlatan Doğandemir, “Teknolojinin ve sanal dünyanın her alanı ele geçirdiği bu zamanda sadece aşk değil her duygunun çok yüzeysel yaşandığını düşünüyorum. Sevgi, özlem, öfke, her şey 140 karakterle ve bir kare fotoğrafla sınırlı sanki. Yaşadığımız andaki duygumuzdan çok, ne kadar onaylandığımızla ilgileniyoruz. Huzurlu olabilmek her şeyden önemlidir benim için. Geriye kalan her şey bir şekilde halledilir. İlişkilerimde kendim kadar karşımdakinin de huzurunu düşünürüm” diye konuştu.     

Tez canlı ve işkolik yanının babasına benzediği söyleyen Doğandemir, sakinliğini ise annesinden aldığını ve yaşı ilerledikçe ona benzediğini anlattı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhande doğandemir  oyuncu  aşk  huzur