UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOK BÖYLE SÜRPRİZ! ÖNCE SEVGİLİSİNİN ARABASINI KAÇIRDI, SONRA DA 300 BİN DOLARA...

YOK BÖYLE SÜRPRİZ! ÖNCE SEVGİLİSİNİN ARABASINI KAÇIRDI, SONRA DA 300 BİN DOLARA...

YOK BÖYLE SÜRPRİZ! ÖNCE SEVGİLİSİNİN ARABASINI KAÇIRDI, SONRA DA 300 BİN DOLARA...

Kim Kardashian’ın üvey kardeşi Kylie Jenner, sevgilisi Tyga’ya Amerika satış fiyatı 300 bin (1 milyon lira) dolar olan Bentley otomobil hediye etti.

Kylie Jenner yeni otomobil için Calabasas’ta satın alma işlemlerini gerçekleştirirken 26 yaşındaki rap şarkıcısının Ferrari marka otomobili kaçırıldı. Ancak sonradan anlaşıldı ki bu, Kylie Jenner’ın planıydı. 19 yaşındaki reality şov yıldızı, sevgilisinin Ferrari’sini saklamaları için birileriyla anlaştı ve Bentley marka otomobili satın aldı.

Jenner, bu pahalı hediyeyi sevgilisine verdikten sonra yaptığı şakayı Snapchat’ten paylaştı.

Tyga ise sosyal medyada paylaştığı videoda, “Sevgiliniz Bentley alıyor ve Ferrari’nizi saklıyor. Nasıl aklımı kaçırmadığımı tahmin edin” dedi.

"BEBEĞİM İÇİN"

Kylie Jenner da Instagram’dan 300 bin dolarlık lüks otomobilin fotoğrafını paylaşarak, “Bebeğim için” notunu düştü.

Rap şarkıcısının son birkaç aydır ekonomik sıkıntı içinde olduğu biliniyordu. Geçen hafta gayrimenkul firmasına binlerce dolar kira borcu olduğu, sahibi olduğu giyim markasında da zarar ettiği iddia edildi. TMZ’nin haberine göre, gayrimenkul firması, Tyga’nın borcunu ödememesi halinde onu mahkemeye vereceğini açıkladı. Tyga, Kylie Jenner’a 19’uncu yaş günü hediyesi olarak 1,5 milyon TL değerinde otomobil almıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkylie jenner  tyga  otomobil  hediye