UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN ROCK GRUPLARINDAN ATHENA, 3. EYLÜL’DE 85. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI’NDA SEVENLERİ İLE BULUŞUYOR!..

TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN ROCK GRUPLARINDAN ATHENA, 3. EYLÜL’DE 85. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI’NDA SEVENLERİ İLE BULUŞUYOR!..

TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN ROCK GRUPLARINDAN ATHENA, 3. EYLÜL’DE 85.  İZMİR ENTERNASYONAL FUARI’NDA SEVENLERİ İLE BULUŞUYOR!..

10 gün boyunca devam edecek olan 85. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri'nde 3 Eylül Cumartesi gecesi Athena unutulmaz bir konsere imza atacak.

Türkiye’nin önde gelen rock gruplarından Athena, slogan haline gelmiş şarkıları ve sempatik duruşları ile hayranlarını 3 Eylül’de Fuar Çim Konserleri’nde karşılayacak.  Athena, son albümleri olan “Kafama Göre”nin sevilen şarkılarının yanı sıra “Her Şey Güzel Olacak”, “Senden Benden Bizden”, “Ben Böyleyim” ve birçok şarkısıyla dinleyiciyle eğlenceli bir gece yaşatacak.

Tüm çim konserlerinin ve etkinliklerin ücretsiz takip edilebileceği fuara giriş ücretleri ‘İzmirim Kart’ ile geçişte tam 3 TL, öğrenci 2 TL olurken, jetonlu geçiş 3 TL olarak belirlendi. Ayrıca fuara, ‘İzmirim Kart’ sahibi engelli ve refakatçisi, gazi ve gazi yakını ile şehit aileleri ücretsiz giriş yapabilecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERathena  izmir  enternasyonal fuarı  konser