UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: KIVANÇ TATLITUĞ İLE TUBA BÜYÜKÜSTÜN'ÜN YENİ DİZİLERİ "CESUR VE GÜZEL"İN KONUSU ORTAYA ÇIKTI!..

UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: KIVANÇ TATLITUĞ İLE TUBA BÜYÜKÜSTÜN'ÜN YENİ DİZİLERİ "CESUR VE GÜZEL"İN KONUSU ORTAYA ÇIKTI!..

UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: KIVANÇ TATLITUĞ İLE TUBA BÜYÜKÜSTÜN'ÜN YENİ DİZİLERİ "CESUR VE GÜZEL"İN KONUSU ORTAYA ÇIKTI!..

Geçen hafta dizi dünyasında şok bir gelişme yaşanmış ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaşacağı, mekanlarına bakılan, oyuncu kadrosu bile tamamlanmak üzere olan "Siyah Beyaz" dizisi aniden iptal edilmişti. Her iki star oyuncunun da karakter yapılarının kendilerine uygun olmadığını düşündükleri dizide oynamayı kariyerleri açısından risk olarak gördükleri ortaya çıkmıştı.

Bu durum bir yıldır dizi üzerinde çalışan, hikayeyi defalarca tekrar kaleme almak zorunda kalan senaristler Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat'ın moralini fena halde bozmuştu. Üstelik sektörün de en iyi kalemlerinin başında gelen iki başarılı kadın yazar, oyuncuların kariyer planı azizliğine uğramıştı. (Bu arada yapımcı Kerem Çatay, her iki senaristin de üzerinde büyük emek verip çalıştıkları "Siyah Beyaz"ı yeni yılda mutlaka başka oyuncularla hayata geçirip çekmeyi planlıyor.)

MAFYA DİZİSİNDE OLMAK İSTEMEDİ

Özellikle Tuba Büyüküstün'ün erkek ağırlıklı mafya projelerinde oynamayı istemediği de kulaktan kulağa yayılmıştı. Derken yapım şirketi bu işe çözüm buldu ve bir köşede beklettiği, senaryosu Ece Yörenç imzalı "Cesur ve Güzel" dizisini gündemine aldı. Kıvanç Tatlıtuğ'un "Kurt Seyit" ve Çağatay Ulusoy'un "Medcezir" dizilerini aynı anda yazdığı dönemde çok yorulan Ece Yörenç bir süredir yazmaya ara vermiş ve dünyayı gezmeye başlamıştı. Böylece Ece Yörenç de, yeniden dizi piyasasına dönmüş oldu.
Gelen haberlere göre Tuba Büyüküstün de Kıvanç Tatlıtuğ da yeni dizilerinin hikayesini çok sevdi. Ali Bilgin'in yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Tatlıtuğ, Cesur adlı gizemli bir adam rolüne hayat verecek. 
İşte dizinin o çok merak edilen hikayesi:

"Bir gün Cesur adlı çok yakışıklı ve etkileyici bir adam büyük şehirden bir kırsal kasabaya gelip yerleşir. Herkesi kendisine hayran bırakan bu gizemli yakışıklı o bölgenin toprak zengini olan, aile şirketlerinin işlerine bakan güzelliği dillere destan Süphan'la yani Tuba Büyüküstün'le tanışır. İki genç arasında tutkulu bir aşk başlar. Ancak her 2 gencin de bilmediği çok şey vardır. Aslında aileleri geçmişten beri düşmandır, babalarının karanlık yüzlerinden ve kapanmamış hesaplarından her ikisi de habersizdir. Büyük aşka bu yüzden aile gölgesi düşer, iki aşığın mutluluk hayali ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür. Araya aile büyükleri girer. Bu arada Cesur'un o kırsal bölgeye neden geldiği, merak edilen esrarlı öyküsü de zaman içinde ortaya çıkar.'

ÇEKİMLER 20 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Okuyanların çok sevip "Çok güzel ve sıcak bir aşk dizisi" yorumunu yaptığı "Cesur ve Güzel"in çekimleri Kurban Bayramı sonrası yani 20 Eylül itibariyle başlıyor. Ekim ayına yetiştirilmeye çalışılan diziye İstanbul yakınlarında Durusu ve Çatalca gibi bölgelerde uygun çiftlik ve kasaba görünümlü mekanlar bakılıyor. "Cesur ve Güzel"in senaryosu teklif götürülen oyunculara da hızlı bir şekilde gönderilmeye başlandı.

DEVRİM YAKUT'A TEKLİF GİTTİ

Bu isimlerden biri de "Siyah Beyaz" dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi rolü için el sıkışılan Devrim Yakut... Sevilen usta oyuncu şu günlerde yeni senaryoyu okuyor ve büyük bir ihtimalle de yeni dizinin kadrosunda da yer alacak. Her iki starın kalabalık diğer aile fertlerini canlandıracak oyuncular için görüşmeler sürüyor.

BİRSEN ALTUNTAŞ
birsenaltuntas76@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13