UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! “RÜZGARIN KALBİ”NİN FIRTINALI GİDİŞATI “TATLI İNTİKAM”I YERİNDEN ETTİ! YENİ BAŞLAYAN “GÖZÜM SENDE” VE “VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ”!..

RATING ANALİZİ! “RÜZGARIN KALBİ”NİN FIRTINALI GİDİŞATI “TATLI İNTİKAM”I YERİNDEN ETTİ! YENİ BAŞLAYAN “GÖZÜM SENDE” VE “VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ”!..

RATING ANALİZİ! “RÜZGARIN KALBİ”NİN FIRTINALI GİDİŞATI “TATLI İNTİKAM”I YERİNDEN ETTİ! YENİ BAŞLAYAN “GÖZÜM SENDE” VE “VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ”!..

Dün total ve AB grubunun zirvesinde “Rüzgarın Kalbi” var…

Geçtiğimiz hafta yayın hayatına merhaba diyen ve ilk bölümüyle total grubunun zirvesinde AB’nin ise 2. sırasında bulunan dizi, bu hafta her iki grupta da ilk sırayı kimselere bırakmamış…

Totalde 4.27 rating 16 share alarak geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da zirvede bulunan dizi, AB grubunda ise bu hafta zirveyi “Tatlı İntikam”dan almış ve 4.42 rating 17 share alarak ilk sıraya yerleşmiş.

Geçtiğimiz haftaya kıyasla rating-share’lerini de önemli denilebilecek bir oranla yükseltmeyi başaran Fox Tv ekranlarında yayınlanan “Rüzgarın Kalbi”, bakalım bu gidişatını önümüzdeki haftalarda da sürdürmeyi başarabilecek mi?..

“TATLI İNTİKAM”IN ZİRVE MÜCADELESİ!..

Cumartesi günlerinin iddialı dizilerinden olan ve geçtiğimiz haftalarda zirve mücadelesinde ilk sıralarda yer alan “Tatlı İntikam”, bu hafta zirve mücadelesinde zor anlar yaşamış…

Total grubunda 2.71 rating 10 share alan dizi, dün AB grubunda ise 2.62 rating 10 share alarak her iki grupta da 2. sırada bulunuyor…

Geçtiğimiz hafta total grubunda 2. sırada, AB grubunda ise zirvede bulunan Kanal D’nin “Tatlı İntikam”ı, bu hafta her iki grupta da zirvede yer alamamış, oranlarına bakıldığında ise zirveyle arasını açmış. Bakalım “Tatlı İntikam” bu gidişe bir “Dur” diyebilecek mi?..

“İLKER AYRIK’LA VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ”DA SON DURUM!..

Geçtiğimiz hafta totalde 7’nci, AB grubunda ise 11’inci sırada bulunan “İlker Ayrık’la Var Mısınız Yok Musunuz”, dün her iki grupta da ufak da olsa kıpırdama yaşamış…

Dün totalde 2.10 rating 8 share alarak 6. sırada bulunan program, AB grubunda ise 1.75 rating 7 share alarak 10. sırada yer almış. Geçtiğimiz haftaya göre hem sıralamada hem de oranlarında bir adım daha öteye giden Star Tv ekranlarında yayınlanan program, görünen o ki önümüzdeki haftalarda rakiplerine zor anlar yaşatmaya devam edecek…

“İLK BÖLÜMÜYLE “GÖZÜM SENDE” DÜN NE YAPTI?..

Atv ekranlarında dün yayın hayatına merhaba diyen “Gözüm Sende”, total grubunda 1.34 rating 5 share alarak 21. sırada yer alırken, AB grubunda ise 1.36 rating 5 share ile 17. sırada bulunuyor.

İlk bölümüyle hem total hem de AB grubunda 5 share alan programın kitlesine kitle katması gerektiği bariz ortada. Bakalım programın yükselmesi için nasıl hamleler yapılacak?..

Rating analizlerimiz devam edecek…

MAİL: ucankusrating@gmail.com


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

SERKAN GÜZEL'İN HAZIRLAYIP SUNDUĞU, UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  rating  reyting  yorum  serkan güzel