UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSRAFİL KÖSE HAYATINI KAYBETTİ! ACI HABERİ DUYAN ÜNLÜLER HASTANEYE AKIN ETTİ!..

İSRAFİL KÖSE HAYATINI KAYBETTİ! ACI HABERİ DUYAN ÜNLÜLER HASTANEYE AKIN ETTİ!..

İSRAFİL KÖSE HAYATINI KAYBETTİ! ACI HABERİ DUYAN ÜNLÜLER HASTANEYE AKIN ETTİ!..

İstanbul'da geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tutulan ünlü oyuncu İsrafil Köse'nin eşi Şengül Köse, acı haberi "Kafasındaki kanama, kaburgalarındaki kırıklar ve kafasını kaza anında çok şiddetli bir şekilde çarptığından dolayı eşim İsrafil Köse'nin beyin ölümü gerçekleşmiştir" sözleriyle açıkladı. Acılı eş, "Benim oğlum şuan babasız kaldı. Oğluma ne diyeceğim, nasıl açıklama yapacağım bilmiyorum" derken, Köse'nin menajeri Emin Albayrak ise "Kardeşimizi kaybettik" dedi.

Ünlü oyuncu İsrafil Köse, dün akşam saatlerinde Kadıköy'de motosikletiyle kaza yaparak ağır yaralanmıştı. Olayın ardından Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan ünlü oyuncudan üzücü haber geldi. Komedi dalında büyük bir hayran kitlesine sahip oyuncunun acı haberini eşi Şengül Köse, "Kafasındaki kanama, kaburgalarındaki kırıklar ve kafasını kaza anında çok şiddetli bir şekilde çarptığından dolayı eşim İsrafil Köse'nin beyin ölümü gerçekleşmiştir" sözleriyle açıkladı.

Köse, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Şuan nefes alıyor, yaşıyor fakat doktorların verdiği ilaçlardan dolayı. Söyleyecek fazla bir şeyimiz yok kayın validemin gelmesini bekliyoruz. Kazada evet eşimin suçu var ama suçun yüzde 50'sinin şoförde de olduğu söyleniyor. Sağ istikamette durulmaması gereken gidiş- geliş olan yolda durmuş. Taksici sağını solunu kontrol etmeden aniden sol sürücü kapısını açmış. Eşim de kasisten geçerken frene basıyor fakat aniden kapı açıldığı için kapıya çarpıp sürükleniyor. Ne olursa olsun ben bunun arkasını bırakmayacağım. Oğlumun adı Abdullah Şafak Köse. Baş harflerini birleştirdiğimiz zaman 'aşk' oluyordu. Kendisine 'aşk' diye hitap ediyorduk. Benim oğlum şuan babasız kaldı. Oğluma ne diyeceğim, nasıl açıklama yapacağım bilmiyorum" dedi.

Menajeri Emin Albayrak: "Kardeşimizi kaybettik"

Köse'nin yapımcısı ve menajeri Emin Albayrak ise, "Ben de Trabzon'daydım dün. Yeni filmin hazırlıkları için gitmiştim. Birkaç güne dönecektim. Dün haber verdiler. Motor kazası, bir taksi kapıyı açıyor. O sırada kapıya çarpıyor. Yaklaşık 30- 35 metre sürükleniyor. Daha sonra hastaneye getiriliyor. Kalbi durmuş, kalp masajı yapılıyor. Ama hem beyin hem de ciğerler hasar gördüğü için iç kanamadan kaybediyoruz. Zaten kendisi şeker hastasıydı. Yıllardır beraber çalışıyoruz. Hiçbir şeye cevap vermedi. Annesi yolda olduğu için basından duyulmasın diye daha tedbirli davrandık. Kaybettik kardeşimizi. Yarın nerede defnedileceğiyle bugün akşama doğru bilgi vereceğiz. Kaskı vardı. O konuda çok ciddi dikkat eden bir arkadaşımız. Zaten yıllarca trafik eğitimi üzerine çok oyunlar sergiledi. İlk çıkan ölüm haberleri asılsızdı. Kardeşimizi hastanede kaybettik" ifadelerini kaydetti.

Acı haberi duyan ünlüler hastaneye akın etti

İsrafil Köse ile kardeş gibi olduklarını belirten oyuncu Çetin Altay, İsrafil Köse'nin beyin ölümünün gerçekleştiğini açıklayarak, "Ben şehir dışındaydım. Cumartesi gecesi geldim. Pazar sabahı olmuş kaza. Duyar duymaz zaten geldim. O zamandan beri buradayım. Anbean takip ediyorum. Yanına da girdim. Kardeşim gibiydi İsrafil. Böyle talihsiz bir kaza motosikletle yapıyor. Bildiğimiz kadarıyla yani biz görmedik. Duyduğumuz kadarıyla işte bir tutanak gösterdiler bize. Bir tane ticari taksiye durduğu esnada yani dururken arkadan çarpıyor. Onun etkisinde ağır yaralanıyor. Sabah 07.17 gibi hastaneye getiriyorlar. Daha sonra yoğun bakımda tuttular. Durumundan sürekli haberdar ettiler. Hiç ummadığımız anda ne söyleyeceğimi de şaşırdım. Beyin ölümü gerçekleşti. Makineye bağlı yaşıyordu" diye konuştu.

Haberi duyar duymaz hastaneye geldiğini söyleyen Nuri Alço üzüntüsünü şöyle dile getirdi: "Acı bir ölüm tabi ki beklenmedik bir ölüm. Genç bir ölüm. Motor kazası yani tam da öğrenmedim ben de yoldan geldim. Direkt buraya geldim duyunca. Yazık söyleyecek bir şey bulamıyorum yani. Başımız sağolsun"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİSRAFİL KÖSE  VEFAT