UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SÜPER LİG'İN 1. HAFTASINDA MEDİPOL BAŞAKŞEHİR, SAHASINDA FENERBAHÇE'Yİ MAĞLUP ETTİ!..

SÜPER LİG'İN 1. HAFTASINDA MEDİPOL BAŞAKŞEHİR, SAHASINDA FENERBAHÇE'Yİ MAĞLUP ETTİ!..

SÜPER LİG'İN 1. HAFTASINDA MEDİPOL BAŞAKŞEHİR, SAHASINDA FENERBAHÇE'Yİ MAĞLUP ETTİ!..

Fenerbahçe, yeni sezona Başakşehir deplasmanında puansız başladı. Sarı-lacivertliler, 3. dakikadaki Mossoro'nun golüne cevap veremedi. Başakşehir'de Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de Mehmet Topal kırmızı gördü.

Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında Fenerbahçe, Başakşeheir ile deplasmanda karşılaştı. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertli takım 1-0 kaybetti.

Maçın hemen başında Marcio Mossoro takımını 1-0 öne geçirdi. Başakşehir atağında Visca’dan pası alan Mossoro, sol çaprazdan sert bir vuruş yaptı ve uzak kale direğinin dibinden topu filelere göndererek Volkan Demirel’i çaresiz bıraktı.

Golden sonra Başakşehir oyunu iyi daraltırken, Fenerbahçe tehlikeli olamadı.

32. dakikada ise Alper Potuk’un gol sevinci yarıda kaldı. Emenike ile başlayan atakta Alper ceza sahası içinde topu filelere gönderdi ancak hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

MAÇTAKİ İLK KIRMIZI KART
Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu, orta alanda Emenike’ye kayarak sert bir müdahalede bulundu ve Emenike’nin kaval kemiğine yaptığı bu hamleyle oyundan atıldı!

Bu kartan sonra Dick Advocaat, Ozan Tufan’ı oyundan alıp sahaya Robin van Persie’yi sürdü. Fenerbahçe 10 kişi kalan rakibi karşısında etkili pozisyonlar buldu ancak skor değişmedi.

MEHMET TOPAL DA KIRMIZI KART GÖRDÜ
Başakşehir’in ardından Fenerbahçe de 10 kişi kaldı! Cengiz’in kaval kemiğine sert bir müdahalede bulunan Mehmet Topal, kırmızı kartla oyundan atıldı. Genç futbolcu uzun bir süre yerde acı içinde yattı.

SON 6 DAKİKADA NET 2 POZİSYON KAÇTI!
84. dakikada Fenerbahçe atağında Stoch, kilit bir pasla Fernandao’yu topla buluşturdu. Ceza sahası içinde soldan sert bir şut çeken Fernandao’nun vuruşunda Yalçın’ın kritik müdahalesi sonrasında top kornere çıktı.

Bu pozisyondan 3 dakika sonra ise hem direk hem de Volkan Babacan, Fenerbahçe’ye gol izni vermedi. Sol kanattan içeri yapılan ortaya Fernandao kafayı vurdu ancak top üst direkten geri geldi. Devamında Van Persie önüne düşen topu kaleye gönderdi ancak Volkan Babacan, müthiş bir refleksle topu çizgiden çıkardı.

Geride kalan dakikalarda skor değişmezken Başakşehir lige 3 puanla başladı. Fenerbahçe ise sezona yarılı başladı. Sarı-lacivertliler gelecek hafta Kayserispor’u konuk edecek. Başakşehir de Bursaspor deplasmanına çıkacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13