UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, MESUT YAR VE ALİ EYÜBOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, MESUT YAR VE ALİ EYÜBOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, MESUT YAR VE ALİ EYÜBOĞLU  BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Ali Eyüboğlu Milliyet - Cadde

BENGÜ’NÜN GÖZYAŞLARI

Bu yıl ilk kez bir konser için gittim Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’na... Bengü telefon açıp, “Harbiye Açıkhava’da ilk kez konser vereceğim. Bu mutlu günümde sevdiklerim de yanımda olmasını istiyorum” deyince, el mahkûm, ayaklar gardiyan. Bengü müzik dünyasında yeni değil... 2000 yılından bu yana birçok albüm çıkarmış, birçok şarkısı hit olmuş, Türkiye’nin yanı sıra Türklerin yaşadığı ülkelerde sayısız konser vermiş biri...

Müzik dünyasının birçok yıldızı gibi şarkıcılıkta 16 yılı dolduran Bengü için Harbiye Açıkhava Tiyatrosu bir anlamda rüşdünü ispat yeriydi. Çünkü müzik dünyasının profesyonelleri bilir ki bir şarkıcı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser veremiyor ya da orayı dolduramıyorsa, “Ben oldum” dememeli. O nedenle Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konseri Bengü için bir anlamda starlığının tescili demekti. Tabandan tavana her yanı beyazla kaplanmış Harbiye Açıkhava’nın sahnesindeki müzisyenler, vokalistler ve Bengü de beyazlar içinde çıktı dinleyicilerin karşısına... Bengü, Harbiye Açıkhava’da yepyeni ve beyaz bir sayfa açtı kendine.

Bengü, “İyi akşamlar Harbiye... En büyük hayalim, en büyük rüyamdı bu sahnede olmak. Bu rüyama, aşkıma ve beyazıma ortak olduğunuz için teşekkürler hepinize” sözleriyle dile getirdi duygularını...

21.30’da başlayıp, 24.00 sularında bitirdiği konserinde kendisini dinlemeye gelenlere sevilen şarkılarını söyleyen Bengü, ilerleyen saatlerde mutluluk gözyaşı döktü. O gece Bengü’yü dinlemeye gelenler arasında gazeteci ablası Banu Şen, annesi Sebahat Erden Kelleci, babası Tuncer Kelleci, yeğeni, amcası ve yengesi de vardı. Bengü, Tuncer Kelleci’ye “Harbiye’deyim baba” derken gözyaşlarına engel olamadı.

Bengü, konserinin sonuna doğru “10. Yıl Marşı”nı söyledi. Harbiye Açıkhava’yı dolduranlar şarkıcıya ayakta eşlik etti.

 

Yüksel Aytuğ Sabah - Günaydın

KURTLAR, EŞKIYA'YA NASIL YEM OLDU?

Bu aralar piyasada ve televizyon izleyicileri arasında bu sorunun yanıtı aranıyor.

Yılların efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nin, yeni sezonun başlamasına çok az bir süre kalmasına rağmen hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil.

Sıkı bir Kurtlar Vadisi fanatiği ve köşemizin kıdemli tedarikçilerinden olan sevgili okurumuz Doruk Şahin bu konuda detaylı bir analiz yapıp sonuna da ilginç bir önerisini eklemiş:

"Değerli Yüksel Ağabey, Pana Film resmi bir açıklama yapmasa da yeni sezonda Kurtlar Vadisi: Pusu hangi kanalda olacak sorusu sorulmaya başlandı bile.

Yeni sezonda Kanal D'de yayınlanmayacağı açıklanan Kurtlar Vadisi: Pusu'nun çeşitli faktörlerden dolayı diğer kanallara geçmesine imkansız gözüyle bakılıyor. Yeni sezonda başrolünde Halit Ergenç'in rol aldığı 'Vatan Haini' dizisini yayınlayacak olan Kanal D, dizinin eskisi kadar izlenmemesi ve bölüm başına 2 milyon TL'yi aşan yüksek maliyeti nedeniyle Kurtlar Vadisi'ni gözden çıkarmıştı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Pana Film, 'Yeni sezonda dizimiz Kanal D'de yayınlanmayacak' ifadelerine yer vermişti. Peki ya ATV?

İşte Kurtlar Vadisi dizisinin atv'ye geçmesi tam anlamıyla imkansız. Bunun nedeni de çok açık; Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın kanlı bıçaklı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz, ATV'ye 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisini çekiyor. Dizinin başarısı da ortada... Peki ya Star TV?

Onların da perşembe günü akışında henüz net olmamakla beraber Muhteşem Yüzyıl- Kösem Sultan dizisi var.

Nurgül Yeşilçay'ın diziyle anlaşması, Star TV'nin diziye ikinci bir şans vermesinin yolunu açtı. Star TV yolu da Kurtlar Vadisi için şimdilik pek açık görünmüyor.

 

Mesut Yar – Posta

DİZİLER VE KLİPLERİ!

Önceki gece TRT 1’in sevimli dizisi Hangimiz Sevmedik için hazırladığı klibi izledim. Dizi ismini artık tribünlere mal olmuş bir şarkıdan alıyor. Hal böyle olunca klip de insana şarkıya özel çekilmiş gibi hissettiriyor. Oysa bir süredir TRT’nin tanıtım stratejisi bu. Üstelik etkin bir strateji… Tam da mevzua girmişken;  “acaba” diyorum “neden her biri yüz yirmi dakika süren klip tadındaki diziler hikayelerini böylece bir klipte toplamaz ki ?”… En azından dizi içinde daha az klip, dizi adına daha sıcak bir özet izlemiş oluruz. Hem kim bilir belki müzik kanallarına da yeni bir “Top 10” liste güzelliği bulunmuş olur!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV