UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BENGÜ HARBİYE'DE BÜYÜLEDİ! ÜNLÜ POPÇUNUN İLK HARBİYE AÇIK HAVA SAHNESİNE HANGİ ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ? İŞTE O RENKLİ GECEDEN GÖRÜNTÜLER!..

BENGÜ HARBİYE'DE BÜYÜLEDİ! ÜNLÜ POPÇUNUN İLK HARBİYE AÇIK HAVA SAHNESİNE HANGİ ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ? İŞTE O RENKLİ GECEDEN GÖRÜNTÜLER!..

BENGÜ HARBİYE'DE BÜYÜLEDİ! ÜNLÜ POPÇUNUN İLK HARBİYE AÇIK HAVA SAHNESİNE HANGİ ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ? İŞTE O RENKLİ GECEDEN GÖRÜNTÜLER!..

İstanbul’a yıldız yağdıran Turkcell Yıldızlı Geceler'in önceki gece sahnesinde ağırladığı yıldız isim Bengü oldu. İlk defa Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Bengü, sahne şovu ve performansıyla göz kamaştırdı.

Her şarkısı hit olan ve son single çalışması “Sığamıyorum” ile müzik listelerini alt üst eden Bengü, önceki gece enerjisi, dillerden düşmeyen şarkıları ve sahne performansıyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda unutulmaz bir konsere imza attı.

Ünlü popçu, geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirdi. Özel tasarlanmış sahnesinde izleyicilerine görsel bir şölen sunan Bengü, şarkılarıyla olduğu kadar danslarıyla da büyük beğeni topladı.

Sahnede 12 dansçının eşlik ettiği Bengü, konseri boyunca 3 kez kostüm değiştirdi.

Raissa Vanessa imzalı kıyafetleriyle gözlere de hitap eden Bengü'nün Harbiye konserinin görsel yönetmenliğini ise Uğurhan Akdeniz üstlendi.

SALSA ŞOV!

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki ilk konseri için çok özenen ve sevenlerinin karşısına sürprizlerle çıkan Bengü sahnede ilk defa dans etti. İki haftadır salsa dersleri alan Bengü'nün Kübalı Danscı Lazaro ile yaptığı Salsa şov görülmeye değerdi. Bu kadar kısa sürede gösterdiği performansla hayranlık uyandıran Bengü'ye sahnede dansçıların yanısıra 7 kişilik akrobat ekibi de eşlik etti.

Yaklaşık 1,5 aydır konseri için prova yapan Bengü 30 şarkı seslendirdi. Son hiti "Sığamıyorum"u seslendirdikten sonra büyük alkış alan Bengü "Harbiye sahnesine şu an sığamıyorum. Hayatımın konseri oldu" diyerek mutluluğunu ifade etti.

BENGÜ'DEN ALKIŞLI PROTESTO…

Bengü, konserinde terör şehitlerini de unutmadı. Bir önceki gün yaşanan korkunç saldırıda Elazığ, Van, Şemdinli ve Bitlis'te hayatını kaybeden şehitler için seyircilerinden alkış isteyen Bengü, sahnede duygusal anlar yaşadı. Açık havayı dolduran 5 bin kişinin Bengü'nün çağrısına cevaben alkış tufanına tuttuğu gecede, protestonun ardından hep birlikte 10.Yıl Marşı söylendi.

KONSERE ÜNLÜ AKINI

Bengü'nün ilk Harbiye konserine ünlü isimler de büyük ilgi gösterdi. Konseri izlemeye gelenler arasında İrem Derici, Çağla Şıkel, Ece Seçkin, Hakan Akkaya, Erdem Kınay, Samsun Demir gibi ünlü isimler vardı.

"İLK YÜRÜMEYE BAŞLADIĞIMIZ ZAMANLARDAN ARKADAŞIZ"

Hakan Akkaya konser öncesi, "Bengü ile biz çok eski arkadaşız. Bu onun hayatında çok önemli bir gece ve önemini biliyorum. Hakkını vereceğini de biliyorum deli gibi çalıştı. Herkesin şaşıracağı çok şey hazırladı. Ben de herkes kadar heyecanlıyım" dedi.

"ÇOK MUTLUYUZ"

Ünlü manken Çağla Şıkel desenli elbisesinin altına giydiği, kovboy çizmeleri ve birbirinden farklı kelebekli, 'Allah' yazılı ve nazar boncuklu kolyesiyle yine şıklığını konuşturdu ve "Biz de özendik, onun özendiği kadar. Çok mutluyuz bu sahnede yer alacağı için, biz de arkadaşları olarak onu bu gece yalnız bırakmayağız" şeklinde konuştu.

EN BÜYÜK HAYALİM HARBİYE

Ece Seçkin'de Bengü'yü izlemeye gelenler arasındaydı. Ünlü popçu sade siyah bir elbise giymeyi tercih etse de güzelliği ile adeta göz kamaştırdı. Seçkin, "Bengü'nün ilk Harbiye gecesi. Çok güzel olacağından eminim dedi ve en büyük hayallerinden birinin Harbiye'de sahne almak olduğunu söyledi.

"OZAN DOĞULU'NUN SON KEŞFİYİM"

"Bengü benim ilk günden beri destekçim. Doğulu ailesinin ilk çocuğudur Bengü. İlk albümünü yaptığında 18 yaşında olduğunu ve Ozan Doğulu keşfi olduğunu söyledi. Ben de şu anda Doğulu'nun son çocuğum, Ozan Doğulu'nun son keşfi. O yüzden aramızda iyi bir bağ var"

Sevgilisi Lider Şahin ile birlikte Bengü konserine gelen İrem Derici, 'Bengü fan clup olarak' dedi ve 'Bengü' yazılı bandanasını tutarak 'Hep Mustafa Ceceli'ye mi çalışacağız, biraz da Bengü'ye çalışalım" diyerek patlattı espriyi...

"BU AKŞAMIN EN GÜZELİ BENGÜZELİ"

"Arkadaşımızın ilk açık hava konseri, tabii ki burada olacağız" diyen Derici'nin keyfi bir hayli yerindeydi.

Sevgilisi Lider Şahin de Bengü'yü desteklediğini söyledi ve yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getirerek "Selami Bey ile konsere gidip geliyoruz" dedi.

BEYAZLAR İÇİNDE BENGÜ

3 aydır hazırlık sürecinde olduğunu söyleyen Bengü "Kendime yakışan bir sahne kurduk. Çok güzel bir orkestrayla sahneye çıkacağım. Daha önce Harbiye'de olmamış bir dekor kuruldu. Kendimle ve ekibimle gurur duyuyorum" diyerek heyecanını dile getirdi.

BU BİR RÜYAYDI BENİM İÇİN

"Her şey beyaz. Çünkü bu uzun yolda hep beyaz kalmaya, düzgün durmaya çalıştım. Tabii ki hatalarım olmuştur. Ama bu akşam bir rüyaydı benim için, hayalimdi Harbiye Sahnesi'nde olmak.

Bu yüzden bu rüyamı paylaşan herkese teşekkür ederim" diyerek sahnesine gitti.


BENGÜ'NÜN KONSERİNE GELEN ÜNLÜ İSİMLERİN RÖPORTAJLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


BENGÜ'NÜN SAHNESİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13