UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! “NO:309” İLE “AŞK LAFTAN ANLAMAZ”IN ÇARŞAMBA GÜNÜNE DAMGASINI VURAN KAPIŞMASINDA SON DURUM! VE ANA HABERLER!..

RATING ANALİZİ! “NO:309” İLE “AŞK LAFTAN ANLAMAZ”IN ÇARŞAMBA GÜNÜNE DAMGASINI VURAN KAPIŞMASINDA SON DURUM! VE ANA HABERLER!..

RATING ANALİZİ! “NO:309” İLE “AŞK LAFTAN ANLAMAZ”IN ÇARŞAMBA GÜNÜNE DAMGASINI VURAN KAPIŞMASINDA SON DURUM! VE ANA HABERLER!..

Çarşamba günlerinde kıran kırana zirve mücadelesi veren “No:309” ile “Aşk Laftan Anlamaz”, dün yine kıyasıya bir yarış içerisine girmiş.

Geçtiğimiz hafta her iki grupta da zirvede yer alan “No:309”, bu hafta hem total hem de AB grubunda ilk sırayı kimselere bırakmamış. Total grubunda 5.29 rating 19 share alan dizi, AB grubunda ise 4.56 rating 17 share alarak ilk sıradaki yerini bu hafta da korumayı başarmış. Ayrıca dizinin total grubunda rating-share’lerini yükseltmesi de dikkat çeken diğer bir nokta…

“AŞK LAFTAN ANLAMAZ” ZİRVEYİ ZORLUYOR!..

Geçtiğimiz hafta her iki grupta da 2. sırada bulunan “Aşk Laftan Anlamaz”, bu hafta da zirvenin ensesinde yer almış…

Totalde 4.96 rating 17 share alan dizi, AB grubunda ise 4.47 rating 16 share alarak 2. sırada yer almış. Zirveye göz diken ve “No:309” ile kıyasıya zirve yarışı içerisinde olan “Aşk Laftan Anlamaz”, bakalım önümüzdeki haftalarda zirveyi görebilecek mi?..

ANA HABERLER YARIŞINDA DÜN NELER YAŞANDI?..

Her gün yaşanan çetin ana haberler yarışında dün total ve AB grubunda sıralama aynı şekildeydi…

Total grubunda 2.52 rating 13 share alan “Show Ana Haber”, ana haberler yarışında ilk sırada yer alıyor. Totalde grubunda 2. sırada Fatih Portakal’lı Fox Ana Haber yer alırken, 3. sırada “Atv Ana Haber”, 4. sırada ise “Kanal D Ana Haber” yer almış.

AB grubunda ise ana haberler yarışında sıralama aynı şekilde. 2.33 rating 13 share ile 5. sırada yer alan “Show Ana Haber”i “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber”,  “Atv Ana Haber” ve “Kanal D Ana Haber” takip ediyor…

KANAL 7 FARKINI KONUŞTURUYOR!..

Kanal 7 rating listelerinde fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Zahid Akman’ın başında olduğu Kanal 7, Türk Sinemalarına verdiği önemle ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Yeşilçam filmlerine destek vermeyi her daim sürdüren Kanal 7, “Yalancı Bahar”ıyla da iddiasını konuşturuyor. Yayınlandığı her gün total grubunda farkını konuşturan ve ilk 10’da yer alan dizi, dün total grubunda 1.73 rating 5 share ile 10. sırada yer almış. Haber bültenleriyle de dikkatleri üzerine çeken Kanal 7’de yayınlanan “Kanal 7 Haber Saati” ise dün AB grubunda 1.17 rating 8 share ile 17. sırada yer alarak haberler yarışında “Ben de varım” demiş…

 

Rating analizlerimiz devam edecek…

MAİL:

ucankusrating@gmail.com

 

DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


SERKAN GÜZEL'İN HAZIRLAYIP SUNDUĞU, UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..  


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  rating  medya  rating analizi  serkan güzel