UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞENOL GÜNEŞ'İN ALDIĞI SÜRPRİZ KARAR KAFALARI KARIŞTIRDI!..

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞENOL GÜNEŞ'İN ALDIĞI SÜRPRİZ KARAR KAFALARI KARIŞTIRDI!..

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞENOL GÜNEŞ'İN ALDIĞI SÜRPRİZ KARAR KAFALARI KARIŞTIRDI!..

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sürpriz bir karar alarak yarın saat 12.00'de basın toplantısı yapacağını duyurdu.

Yayıncı kuruluş Lig TV'ye dün verdiği röportajda transferle ilgili olarak Beşiktaş yönetimine ağır eleştirilerde bulunan teknik direktör Şenol Güneş, yarın saat 12.00'de basın toplantısı yapma kararı aldı. Güneş'in aniden böyle bir karar alması futbol camiasında büyük heyecan yarattı.

Bazı çevreler, Şenol Güneş'in göreve devam edip etmeme konusunda bir açıklama yapmasını beklediklerini ifade etti.

"SOSA'YI MEDYADAN OKUYORUM"

Sosa'ya ilişkin benim söyleyebileceğim hiçbir şey yok. Bunlar benim bilmediğim konular. Ben de gazetelerden okuyorum. Ben elimde ne varsa onunla en iyisini yapmaya çalışırım. Kimse darılmam küsmem, kızmam. Ben sezon bittiğinde şunu söyledim; Kadromuzu koruyup, defans bölgesine takviye yapmalıyız.

"BİZE STOPER LAZIMDI, BEK ALDIK!"

Biz de nereye futbolcu alındı? Sağ bek, sol bek. Bizde zaten bek oyuncusu vardı. İhtiyacımız olan yer stoper. Sosa'nın antrenman performansı gidip gitmeyeceğine göre değişiyor sürekli. teknik olarak Sosa, Gomez, Gökhan, İsmail gibi futbolcuları bırakmak istemem. Kim bırakmak ister? Benim elimde olan bir şey değil bu.

"OYNAMAYANLARI GÖNDERELİM DEDİM, YAPAMADIK"

Sezon bittiğinde şunu söyledim; Oynayan oyuncuları tutalım, oynamayan oyuncuları gönderelim. Bunu yapamadık. Eto'o benimle ilgili bir konu değil. kulübünde mutlu olmadığını söyledi. Oyuncunun kendisi gelmek istedi,daha düşük bir ücrete Beşiktaş'ta oynamak istediğini ilettiancak kulübü bırakmak istemedi. 3 güne 1 maç yapacağız 4 tane stoper şart.

 "SANTRFOR ALINMAZSA EZİLECEKLER"

Santrfor alınmadığı müddetçe, bu takımdaki oyuncular bu baskının altında ezilecekler. Bu net. Ekonomik isimlerin birkaçını Galatasaray zaten aldı. Benim elimde olsa gidenlerin hiçbirine izin vermezdim.

"ŞAMPİYON OLMUŞ TAKIMDAN 4 FUTBOLCU BİRDEN GİTMEZ"

Şampiyon olmuş bir kulüpten 4 oyuncu birden gitmez. Bunda, benim, yönetimin, oyuncunun, tesisin hatası olabilir. Şampiyon olmuşsun, Şampiyonlar Ligi'ne gideceksin futbolcuların gidiyor Bunu ben anlamıyorum. Zaten Türkiye'de yaşayan ve burayı bilen oyuncunun, Türkiye'deki olayları bahane ederek gitmek istemesi çok yanlış. Barcelona şampiyon oldu, bütün oyuncularını sattı mı, böyle bir şey olabilir mi?

HÜRRİYET

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13