UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, SİNA KOLOĞLU VE CENGİZ SEMERCİOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, SİNA KOLOĞLU VE CENGİZ SEMERCİOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, SİNA KOLOĞLU VE CENGİZ SEMERCİOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Mesut Yar - Posta

BİR İNCE ACİZLİK HALİ…

İlk bakışta harika bir dizi gibi görünüyor. En azından tanıtımlarından bir sıcaklık aldım. Ama o baklava  dilimli vücuduyla  esas oğlanın odun kesmesindeki yapaylık hikayenin sıcaklığını da götürüyor… Yani insan meselenin sadece kaslı erkek vücudu göstermek olduğunu hissediyor. Bu dünyada sadece kaslı adamlar birbirinden güzel kızlarla aşk yaşıyormuş hissiyatı ve peşinden gelen bir acizlik hali… Rüzgarın Kalbi’nin ( FOX ) sadece gençlerin değil tüm izleyenlerin kalbini çalması şart. Yoksa kaderi  yaz geçince garaja çekilen üstü açık arabalara benzer!


Sina Koloğlu Milliyet - Cadde

‘HABABAM SINIFI’ YAYINLANMASIN!

Temiz kopyasıyla Star TV’de bir kez daha ekrana geldi ‘Hababam Sınıfı’.  “Şaban elindeki ne?” Cevap: ..... “Bırak elindekini.....” Örnekler çoğaltılabilir. Sigaralar buzlu tamam, peki ‘sigara’ lafını ettiğinde çocuklara ve gençlere kötü örnek mi oluyorsun? Filmde sigarayı öven, için diyen bir sahne yok. Aman başıma bir iş gelir RTÜK’ten diyerek kesiyorlar. Bizi bu şekilde film izlemeye alıştırıyorlar. Şuradan söylüyorum ‘biplenecek’, ‘buzlanacak’ sahnesi, diyalogları olan hiçbir filmi ekranda yayınlamayın.

Bu filme de saygısızlık, bizlere de saygısızlık. Merak etmeyin isteyen istediği filmi bir şekilde izler. Siz lütfen orasını burasını örteceğim diye uğraşmayın. Hatta, ‘Hababam Sınıfı’nı da yayınlamayın.


Cengiz Semercioğlu Hürriyet

SPOR YORUMCUSU HER YERDE AYNI

İngiltere’nin efsane futbolcularından, bugünün futbol yorumcusu Gary  Lineker geçen sezon, “Leicester City şampiyon olsun iç çamaşırıyla canlı yayına çıkarım” iddiasını ortaya atmıştı… Leicester şampiyon oldu ve bu sezonun ilk programına iç çamaşırıyla çıktı Lieneker… Hem de BBC ekranına… Ne kadar tanıdık hareketler değil mi? İngiltere, Almanya ya da Türkiye fark etmiyor… Futbol yorumcusu her yerde aynı işte… Tek farkı oradakiler iddiayı kaybedince dediklerini yapıyorlar… Biz hayatımızda daha bikinili bir Ahmet Çakar görmedik….

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV