UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: İLGİNÇ İDDİA ÖZCAN DENİZ'İN GENÇ SEVGİLİSİNDEN NEDEN AYRILDIĞI ORTAYA ÇIKTI!..

UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: İLGİNÇ İDDİA ÖZCAN DENİZ'İN GENÇ SEVGİLİSİNDEN NEDEN AYRILDIĞI ORTAYA ÇIKTI!..

UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: İLGİNÇ İDDİA ÖZCAN DENİZ'İN GENÇ SEVGİLİSİNDEN NEDEN AYRILDIĞI ORTAYA ÇIKTI!..

44 yaşındaki Özcan Deniz, kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi oyuncu Buse Narcı'yla geçen haftalarda ayrılmış ve öfkesini sosyal medyadan yazdığı "Olmayacak insanlarla olmayacak hayaller kurduğum için en çok da kendimden özür diliyorum" sözleriyle dile getirmişti. Ünlü sanatçının yakın çevresinden ayrılık nedeniyle ilginç bir iddia kulaktan kulağa yayıldı. Buna göre Özcan Deniz, sevgilisine gelen bir facebook mesajını görünce ayrılık kararı aldı.

İddiaya göre Buse Narcı, ilk büyük aşkının Özcan Deniz olduğunu söyledi ancak gelen mesajdan daha önce başka bir sevgilisi olduğu anlamını çıkaran Özcan Deniz, genç sevgilisiyle tartıştı. Buse Narcı, kendisine iftira atıldığını ispatlamayı başarsa da bu sırada sert tartışmalar yapan ikili ayrıldı. Gelen haberlere göre daha önce bir küs bir barışık ilişki yaşayan iki taraf da bir daha bir araya gelmeyi düşünmüyor. Özcan Deniz, geçmişte evlilik planı yaptığı Fahriye Evcen'le aşk yaşarken de güzel yıldızın öpüşme ve benzeri samimi sahnelerde oynamasına izin vermemişti. 

Uzun zamandır Özcan Deniz'in annesi Kadriye hanımın da isteğiyle baba olmak istediği biliniyor. Buse Narcı macerası olumsuz sonuçlanan Özcan Deniz'in aile kurma hayalini kiminle gerçekleştireceği ise merak konusu... Öte yandan Özcan Deniz'in maddi anlamda zor günler geçirdiği de konuşuluyor. Kardeşinin ticari başarısızlıkları ve açılan davaları yüzünden kazancının büyük kısmını kaybettiği öne sürülen Özcan Deniz, şu günlerde hem Avşar Film ile hem de 03 Medya ile anlaşma yapması ise dikkat çekiyor.

FİLMİNİN DİZİSİNİ YÖNETİYOR

Son olarak “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinde 50 bölüm oynayan Özcan Deniz, 03 Medya'nın önümüzdeki yıl ekrana gelecek olan yeni dizisinde rol alacak. Dizi için 120 bin TL ve artı yurtdışı satışlarından pay alacak olan sanatçı, Avşar Film için de şu günlerde 2004 yapımı "Sevimli Tehlikeli" filminin dizi versiyonunu hazırlıyor. Ancak bu kez sanatçının filmde oynattığı Şükrü Özyıldız ile eski sevgilisi Ayça Ayçin Turan kadroda olmayacak. Özcan Deniz, yeni isimlerle çalışacak ve ilk kez dizi yönetecek. Sanatçının 
özellikle genç yetenekleri keşfetmeye özen gösterdiği öğrenildi.

BİRSEN ALTUNTAŞ
birsenaltuntas76@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÖZCAN DENİZ  AVŞAR FİLM  BUSE NARCI