UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUDAN YENİ FİLMİYLE İLGİLİ SAMİMİ AÇIKLAMALAR: “İKİ FARKLI KARAKTERİ OYNAMAK BAŞIMI DÖNDÜRDÜ!..”

ÜNLÜ OYUNCUDAN YENİ FİLMİYLE İLGİLİ SAMİMİ AÇIKLAMALAR: “İKİ FARKLI KARAKTERİ OYNAMAK BAŞIMI DÖNDÜRDÜ!..”

ÜNLÜ OYUNCUDAN YENİ FİLMİYLE İLGİLİ SAMİMİ AÇIKLAMALAR: “İKİ FARKLI KARAKTERİ OYNAMAK BAŞIMI DÖNDÜRDÜ!..”

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin, 16 Eylül’de izleyiciyle buluşturmaya hazırladığı “Yıldızlar Da Kayar: Das Borak” filmiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Seçkin, yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği filmde iki farklı karakteri canlandırdığını belirterek; “Yıllardır senaryosu üzerinde çalıştığım ve yıllar önce hazırladığım bir tipleme olan Das Borak’ı sinemaya taşımanın heyecanı içerisindeyim” dedi.

EŞİYLE BİRLİKTE AYNI FİLMDE OYNAYIP, DANS ETTİ
Geçtiğimiz hafta evliliklerinde 6. yılı dolduran Yavuz-Dicle Seçkin çifti, “Yıldızlar Da Kayar: Das Borak” filminde birlikte aynı sahnede oynadı.

Ünlü komedyen eşiyle birlikte oynadıkları sahneye ilişkin; “İlk kez yapımcılık yaptığım için, hayatımın en özel filminin bir aile filmi olmasını istedim. Sanat hayatımın 20. yılında, çok değerli sanatçı dostlarım ve büyük ustaların yanı sıra, eşim Dicle’de filmimizde yer alarak, renk kattı. Canlandırdığım ‘Das Borak’ karakterinin dans hocasını oynayan Dicle, profesyonel dansçı olmasına rağmen Borak’a dans etmeyi öğretti mi, öğretemedi mi? Bu soruya hep birlikte,16 Eylül’de izleyip yanıt bulacağız” dedi.

“İKİ FARKLI KARAKTERİ OYNAMAK BAŞIMI DÖNDÜRDÜ”
İlk kez yapımcılık yaptığını belirten ünlü komedyen, filmin hem yapımcısı olup hem de filmde başrol oynamanın çok zor olduğu kadar, bir o kadar da keyifli bir süreç olduğunu da belirtti.

Sözlerine; “Sette zorlu bir 4 hafta geçirdik. Bir yandan seti idare etmeye çalışırken, bir yandan da iki ayrı karakteri oynadım. Bu zamana kadar birçok tipleme yapmama rağmen, Bekir ile Borak arasında gidip gelmek başımı döndürdü. İnşallah bu serinin devamı gelecek” şeklinde devam eden Seçkin, birçok yıldız oyuncunun da katılımıyla, küfürsüz bir aile komedi filmi çıktığı için ayrıca mutlu olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13