UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE'NİN İLK KORKU KOMEDİ FİLMİ "BANA NORMAL AKTİVİTELER" VİZYON TARİHİ İÇİN GÜN SAYIYOR!..

TÜRKİYE'NİN İLK KORKU KOMEDİ FİLMİ "BANA NORMAL AKTİVİTELER" VİZYON TARİHİ İÇİN GÜN SAYIYOR!..

TÜRKİYE'NİN İLK KORKU KOMEDİ FİLMİ "BANA NORMAL AKTİVİTELER"  VİZYON TARİHİ İÇİN GÜN SAYIYOR!..

Türkiye'de korku komedi türünde ilk kez çekilen film olma özelliğini taşıyan "Bana Normal Aktiviteler" filminin çekimleri tamamlandı.

Eylül ayında vizyona girecek olan filmin ilk teaser'ı yayınlandı

Yönetmenliğini Özgür Bakar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Özgür Bakar'ın Alper Kıvılcımla birlikte yazdığı, 'Bana Normal Aktiviteler' adlı filmin çekimleri tamamlandı.

Türkiye'nin ilk korku komedi filmi olma özelliğini taşıyan 'Bana Normal Aktiviteler'in oyuncu kadrosunda, Ufuk Şen, Süleyman Kadim Kabaali, Bengi İdil Uras, Duygu Paracıkoğlu, Steve Megashi, Sanem İşler Şen, Tuğba Yüksel, Orçun Ucal, Kahraman Sivri, Adnan Sur, Alican Çokoğur ve Kısmet Ekim Tekinbaş gibi isimler yer alıyor.

Eylül ayında vizyona girecek olan filmin konusu ise şöyle:

Talip ve Yaşar sürekli olarak abileri Muhteşem’den aldığı paraları gereksiz işlerde batırmaktadırlar. Çalıştığı film setinden kovulan kostümcü Çiğdem, Yaşar’a kendini yönetmen olarak tanıtır ve iki arkadaşı korku filmi piyasasında çok para olduğuna ikna eder. 

Son kez Muhteşem abilerinden aldıkları para ile korku filmi işine girerler. Fakat çekim yaptıkları mekanda onları bekleyen paranormal olaylar vardır. Korku filmi çekip zengin olma hayaliyle girdikleri film serüveni ikili için kabusa dönüşürken çok komik durumlara düşerler.



VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTÜRKİYE  İLK  KORKU  FİLM  BANA NORMAL AKTİVİTELER