UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

REKLAM BAHANE GÖSTERİŞ ŞAHANE!.. ÜNLÜ POPÇU GÜLŞEN'İN OĞLU VIP BEBEK OLACAK!..

REKLAM BAHANE GÖSTERİŞ ŞAHANE!.. ÜNLÜ POPÇU GÜLŞEN'İN OĞLU VIP BEBEK OLACAK!..

REKLAM BAHANE GÖSTERİŞ ŞAHANE!.. ÜNLÜ POPÇU GÜLŞEN'İN OĞLU VIP BEBEK OLACAK!..

Gülşen lükse olan düşkünlüğünü bir kez daha gözler önüne serdi. 5 aylık hamile olan popçu, bebeği için gönderilen hediyeler arasında yerli firmalardan olanları değil sadece dünyaca ünlü markaları tercih ediyor.

Ünlü popçu, bebeği için gelen hediyeleri sosyal medya hesabında paylaşmaya başladı.

Doğumunu da gerçekleştirmek için pek çok hastaneden para teklifi alan Gülşen, instagram'dan paylaştığı 'bebek kıyafetleri' konusunda ise çok seçici! Oğlu için hediye gönderen pek çok yerli markayı geri çeviren Gülşen, dünyaca ünlü markaları tercih ederek bebeğini lüks içinde yaşatacağının sinyalini verdi.

FİRMALAR, REKLAM YARIŞINDA!

Ünlü şarkıcının yerli markaların reklamlarını yapmak yerine sadece dünyaca ünlü lüks markaları tercih etmesi "Reklam bahane, gösteriş şahane" yorumları yaptırdı. Sonbaharda oğlunu dünyaya getirecek olan Gülşen, geçtiğimiz haftalarda hediye gelen Ralph Lauren ayakkabı ve Hermes battaniyeyi sosyal medyada yayınlamıştı.

Kendisi de sadece dünyaca ünlü markaların kıyafetlerini giyen ve alışveriş için yüklü para harcayan Gülşen'in bebeği için seçtiği kıyafetlerin de lüks olması "Ünlü sanatçının oğlu, VIP bebek olacak" dedirtti!

Gülşen'in oğlu için hediye gelen ayakkabısı 150, Hermes marka battaniye ise yaklaşık bin 500 lira değerinde...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgülşen  ozan çolakoğlu