UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!..MEVLÜT TEZEL,SİNA KOLOĞLU VE ALİ EYÜBOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!..MEVLÜT TEZEL,SİNA KOLOĞLU VE ALİ EYÜBOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!..MEVLÜT TEZEL,SİNA KOLOĞLU VE ALİ EYÜBOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Mevlüt Tezel Sabah - Günaydın   

DARBE GİRİŞİMİNİN GALİBİ TV

Konda Araştırma, halka sormuş: 'Darbe girişimiyle ilgili ilk haberi kimden aldınız?' İşte sonuçlar: Cami yüzde 1, SMS yüzde 1, internet haber siteleri yüzde 3, sosyal medya yüzde 9, arkadaş- tanıdık yüzde 24, televizyon yüzde 62.Hani 'Televizyon haberciliği bitti, artık sosyal medya ve internet var' deniyordu ya; bu söylemin şehir efsanesi olduğu, Konda'nın araştırmasıyla ortaya çıktı. 

Evet, sosyal medya haberin en hızlı yayıldığı mecralardan biri ama bilginin geniş kitlelere ulaşmasında hâlâ televizyon bir numara. Hem de yüzde 62 gibi ezici bir üstünlükle.


Sina Koloğlu Milliyet - Cadde

EMRAH NE YAPAR?

Emrah’ın dizi geçmişinde bir ‘Kınalı Kar’ vardır iyi iş yapan. Şimdi ATV’de ‘Aşk ve Mavi’ dizisiyle karşımıza çıkacak. Yaş ilerledikçe yüz oturur diye bir laf vardır. Fragmanda dikkatimi çekti, aynen öyle. Sanırım dizide kendi sesiyle oynamayacak. İyi bir dublaj ve yan rollerle seçim doğru olursa yedi yıl aradan sonra, bir Emrah dizisi neden iş yapmasın?


Ali Eyüboğlu Milliyet – Cadde

ERDOĞAN ‘FETÖ’ DERKEN

An itibarı ile bizi ilgilendiren asıl mesele ülke için ne halt yedikleri. Düne kadar Erdoğan “FETÖ” derken, “Ortada bir tane bile silah yokken terör örgütü mü olur?” diyenler bugün aynı şeyi söyleyebilir mi?

“Darbe girişimi”yle “Senaryo - tiyatro” diye dalga geçenlerden hiçbir farkı yok, bu terör örgütünü hafife alanların.

Ünlü hukukçu Robert Amsterdam’ın tespitine göre dünyada 50 bin şirketle bağı olan ve “Üst akıl”ın yönlendirdiği dünyanın 160 ülkesinde örgütlenen en büyük terör örgütü karşımızdaki…

O nedenle televizyoncu dostlara tavsiyem şu:

Lütfen, reyting için düne kadar bu çetenin mensubu olanları ha bire ekrana çıkarıp ekranları açıp, bu terör örgütünün hafife alınmasına aracılık yapmayın.

Yukarıda bugüne kadar yaptıklarından bir kısmını sıraladığım FETÖ’yü ve onu yöneten “Üst akıl”ın bundan böyle neler yapabileceklerini de hesaba katın.

Şunu da unutmayın.

Yarın “Kandırıldık” deme şansınız bile olmayabilir.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV