UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞBAKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ'TAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!.. "SİYASETTE GÖZÜ OLMAYAN TSK LAZIM"

BAŞBAKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ'TAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!.. "SİYASETTE GÖZÜ OLMAYAN TSK LAZIM"

BAŞBAKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ'TAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!.. "SİYASETTE GÖZÜ OLMAYAN TSK LAZIM"

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan önemli açıklamalar geldi.  Kurtulmuş açıklamasında "Bu darbe;  siyaseti istikrarsızlaştırmak, siyaseti tamamen Türkiye'nin gündeminden  kaldırmak, önce bir iç savaş çıkarmak ve arkasından da Türkiye'yi yabancı işgale  hazır hale getirmek için hazırlanmış bir senaryo. Çok açık." dedi.

SİYASETTE GÖZÜ OLMAYAN TSK LAZIM 

"Zayıf bir orduyla Türkiye Cumhuriyeti  ileriye doğru gidemez. Türk Silahlı Kuvvetlerinin kuvvetli olmasına kimsenin bir  itirazı yok ama itirazımız şunadır; Türk Silahlı Kuvvetlerinin tek işi var, vatan  savunmasıdır, ülke savunmasıdır.  Sadece ülke savunmasına kendisini tahsis etmiş  olan, siyasette aklı olmayan, siyasette gözü olmayan, siyasete bir türlü müdahale  etme histerisi içerisinde olmayan bir Türk Silahlı Kuvvetlerinin inşa edilmesi  lazım. İnşallah bu 15 Temmuz saldırısı, kalkışması Türkiye'ye böyle bir zemin  hazırlayacak ve bunda da muvaffak oluruz diye ümit ediyorum."

"TÜRKİYE'Yİ YABANCI İŞGALE  HAZIR HALE GETİRMEK İÇİN HAZIRLANMIŞ BİR SENARYO"

"Siyasette yönetimi değiştirmek üzere  başlamış olan bir husus, bütün darbeler. Fakat bu darbe daha haince. Bu darbe;  siyaseti istikrarsızlaştırmak, siyaseti tamamen Türkiye'nin gündeminden  kaldırmak, önce bir iç savaş çıkarmak ve arkasından da Türkiye'yi yabancı işgale  hazır hale getirmek için hazırlanmış bir senaryo. Çok açık. Yeni bilgilere  ulaştıkça, yeni birtakım elimize somut deliller geldikçe bunu çok daha net  görüyoruz."

"BUNLAR İTİKADİ SAPIKLIKLARDIR"

"Bu adamlar tarih boyunca birçok  ezoterik grubun olduğu gibi birçok batıni unsurun olduğu gibi geniş Müslüman  kitlesinin içerisinde sadece kendi çok dar kitlelerini Müslüman olarak  tanımladılar, kendi aralarında bir hukuk geliştirdiler ve diğerlerini kendi İslam  çerçevesinin dışında gördüler. En büyük namussuzluk buradaydı, en büyük ihanet  buradaydı. Senelerdir bu ihanet görülmedi. Bu anlamda tarih olarak Hasan Sabbah  örgütünden daha batıni bir örgüttür bu örgüt. Ondan sonra diğer sapıklıklarsa  işte baştaki kişiyi bir mehdi olarak görmek, onun yaptığı her şeyi masum olarak  kabul etmek, bunlar itikadi sapıklıklardır. Ama sosyolojik anlamda en büyük  sapkınlığı burada ortaya koydular."

"7 AĞUSTOS MİTİNGİNDEN SONRA..."

"7 Ağustos mitinginden sonra  Türkiye'nin elinin çok kuvvetlendiğini görüyorum hem Amerika ilişkileri  bakımından hem Avrupa ülkeleri ile ilişkiler bakımından hem de bu FETÖ'nün  uluslararası alanda üzerine gitmek bakımından elimizin çok kuvvetlendiğini  düşünüyorum. Tam bir milli mozaik halinde büyük bir miting yapılmış, bu  olağanüstü büyük bir güçtür. Mitingle birlikte şu ortaya konulmuş ki Türkiye'de  hiçbir akıl sahibi bu darbeye destek vermiyor."

"HDP'YE OY  VERMİŞ OLAN İNSANLAR DA GELDİLER O MİTİNGLERE..."

"Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki darbe  karşıtı gösterilerin çoğunda da çok sayıda Kürt kardeşimiz, onlar da başka  partilere işte sadece AK Parti'ye, CHP'ye oy vermiş insanlar değil, HDP'ye oy  vermiş olan insanlar da geldiler o mitinglere katıldılar. Onların da yüreği  sızlıyor, HDP'nin PKK'nın gölgesinde kalışından. Dolayısıyla PKK'nın gölgesinden  süratle çıkması ve PKK'yı Türkiye'nin ortak bir düşmanı olarak görmesi lazım  HDP'nin."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnuman kurtulmuş  açıklama