UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ VITOR PERERIA’DAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMA: “TÜRKİYE’DE TEHDİTLER ALDIM!..”

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ VITOR PERERIA’DAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMA: “TÜRKİYE’DE TEHDİTLER ALDIM!..”

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ VITOR PERERIA’DAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMA: “TÜRKİYE’DE TEHDİTLER ALDIM!..”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Portekiz basınına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe yönetiminin görev yapmasını engellediğini, Türkiye'de gergin bir ortamda olduğunu ve tehditler aldığını savunarak, ülkesine dönme kararı aldığını duyurdu.

Pereira, Portekiz spor gazetesi Record'a gönderdiği yazılı açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Fransa 1. Lig ekibi Monaco'ya elenmelerinin ardından sarı-lacivertli kulübün teknik direktör olarak kendisinin görev yapmasını engellediğini savundu.

Sözleşmesine saygı gösterilmediğini öne süren Pereira, Türkiye'de gergin bir ortamda olduğunu ve tehditler aldığını iddia etti. Pereira, Fenerbahçe'deki görevlerinin kendisine geri verilmesini umduğunu ancak bu süreçte Portekiz'e gitme kararı aldığını açıkladı.

Portekizli teknik adam, yardımcılarının da kendisiyle aynı yolu izleyeceklerini ve Fenerbahçe'nin alacağı kararı bekleyeceklerini kaydetti.

FENERBAHÇE'DEN PEREIRA AÇIKLAMASI
Fenerbahçe Spor Kulübü, Vitor Pereira ve yardımcılarının bu sabah yapılan antrenmana çıkmadığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Pereira ve yardımcılarının bu sabah yapılan antrenmana katılmadığı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"Bugün Portekiz basınında çıkan haberlerde, teknik direktörümüz Vitor Pereira’nın anlaşılmaz, kabul edilemez ve gerçek dışı bir takım gerekçeleri ileri sürerek ülkesine geri döndüğü yönünde açıklamaları yer almıştır. Nitekim Vitor Pereira ve yardımcıları bu sabah yapılan antrenmana da katılmamıştır. Teknik direktör Vitor Pereira ile kulübümüz arasında tarafların karşılıklı hak ve yükümlülüklerini düzenleyen bir sözleşme mevcuttur. Vitor Pereira’nın bu davranışı açıkça sözleşmeye aykırıdır ve tarafımızca kabul edilmesi mümkün değildir. Vitor Pereira’nın sözleşmeyi açık ihlali karşısında kulübümüz bugün itibarı ile doğmuş hukuksal haklarını Pazartesi günü kullanacaktır."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvitor pereira  fenerbahçe  tehdit  türkiye