UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYACA ÜNLÜ POP YILDIZI ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR!.. LADY GAGA'YI GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR!..

DÜNYACA ÜNLÜ POP YILDIZI ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR!.. LADY GAGA'YI GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR!..

DÜNYACA ÜNLÜ POP YILDIZI ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR!.. LADY GAGA'YI GÖRENLER  GÖZLERİNE İNANAMIYOR!..

Dünyaca ünlü çılgın şarkıcı Lady Gaga, bu sıralar ayrılık acısı çekiyor. Nişanlısı Taylor Kinney ile geçtiğimiz ay ayrılan Lady Gaga önceki gün Beverly Hills'te görüntülendi.Şarkıcının salaş tarzı ve elinde sigarayla poz vermesi dikkat çekti. Gaga için etraftakiler "ayrılık yaramadı" yorumunu yaptı.

2015 Şubat ayında evlenme kararı alan ve nişanlanan çift, 5 yıllık mutlu birlikteliklerini bitirme kararı almıştı.2015'in Sevgililer Günü'nde Kinney'den kalp şeklinde bir yüzük alan ve evlenme teklifini kabul eden Gaga, Meksika'daki tatili sırasında yüzüğünü takmamıştı. Kinney ise 35'inci yaş gününü yalnız kutlayarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Ayrılığın ardından Gaga,sosyal medya hesabından "Siyah beyaz bir fotoğraf paylaşan Gaga, altına şunları yazdı: "Taylor ve ben her zaman ruh eşiyiz. Tıpkı iyi ve kötü günleri olan pek çok çift gibi biz de bir ara vermeye karar verdik. İkimiz de tutkulu sanatçılarız, uzun mesafe ve karışık takvimlerin, hep paylaştığımız basit aşkımızı sürdürmeye yardımcı olacağını umuyoruz. Biz de herkes gibiyiz ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz."açıklamasında bulunmuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERlady gaga  ayrılık  yıldız