UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, ALİ EYÜBOĞLU VE NAZLI MENGİ BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, ALİ EYÜBOĞLU VE NAZLI MENGİ BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, ALİ EYÜBOĞLU VE NAZLI MENGİ BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Ali Eyüboğlu Milliyet - Cadde

ŞARKICI SILA’NIN BAŞINA GELENLER

Demokrasi ve Şehitler Mitingi”ne katılan ünlülerle halkın reaksiyonunu ölçmek için bazı sanatçılarla çektirdiğim fotoğrafları sosyal medyadan paylaştım.

12 fotoğraftan ikisinin altına yazılan yorumlar beni dehşete düşürdü.

Çünkü Gülben Ergen ile Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti mitinge katıldıkları halde onlara hâlâ “vatan haini” diye yazanlar vardı.

Merak edenler Instagram’dan eyuboglualice’ye girip iki paylaşıma yapılan hakaret ve küfür dolu yorumları görebilir.

7 Ağustos’ta sosyal medyada ve internet sitelerinde yapılan bu yorumlar üzerine şöyle yazdım:

...Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Gülben Ergen, mitinge katılmalarına rağmen onlar için hâlâ sosyal medyada eleştiri yapılıyorsa, gelmeyenlerin vay haline...

...Vatan, millet, bayrak, cumhuriyet, demokrasi ve laiklik için el ele verenlerle, bunu “şov” olarak gören ünlüleri milletin artık aynı kefeye koyacağını sanmam.

Olayları doğru analiz edip, olacakları öngörmemi “Ünlülere tehdit” diye lanse edenlere sormak istiyorum şimdi:

“Darbeye kesinlikle karşıyım ama böyle bir şovun içinde olmayacağım” diyerek “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”ne katılmayacağını söyleyen Sıla’nın başına gelenler ne?

Lütfen biraz sağduyu

Tepkiler üzerine Sıla, “Demokrasi demiyor muyuz? Ben de fikrimi söyledim. Sözlerimin arkasındayım” dedi.

Tepkiler şarkıcıyı bunaltınca, Instagram’ını yorumlara kapatmak zorunda kaldı.

Sıla, bir dizi konseri iptal edilince de şu açıklamayı yaptı:

“Söz konusu demecimde şehitlerimizi ya da demokrasi nöbeti tutan yurttaşlarımızı kastetmediğimi açıklamak zorunda kalmış olmayı ve kelimelerimin hoyratça çarpıtılmış olmasını hâlâ hazmedebilmiş değilim.”

Mitinge katılmak mecburi değildi.

Ünlülerden isteyen katıldı, istemeyen gitmedi.

Gitmiyorsan gitme, bari gidenlere laf etme!

Mademki bazı ünlülerin mitinge şov için gittiğini düşünüyorsun, o zaman isimlerini söyle.

İsim veremezsen, herkes bir yere çeker ve iş arapsaçına döner.

Ne gerek var böylesine gereksiz bir demece?

Sıla’yı eleştirirken, ortaya çıkan tablonun, kutuplaşma defterini kapatıp nihayet tek vücut olan Türkiye’ye yakışmadığını da belirtmeliyim.

Lütfen biraz sağduyu...

Çünkü “Demokrasinin olmazsa olmazı”dır katılmadığımız fikre saygı ve hoşgörü.

 

Nazlı Mengi Milliyet - Cadde

BRIDGET JONES BİLE İSYAN ETTİ!

Bridget Jones film serisindeki performansıyla, sevimliliğiyle bir döneme damga vuran; Oscar, Altın Küre, Bafta gibi birçok büyük ödüle sahip, dünya çapında önemli bir oyuncu Renee Zellweger... Ama başarı dolu kariyerinden ziyade fiziğinden, estetiklerinden bahsediyor herkes, kadını yerin dibine sokup sokup çıkartıyorlar!

Yaşlandı, estetikten tipi değişti, çirkinleşti vs.” gibi eleştiriyi geçip hakarete varan bir sürü haber ve yorum yapılıyor. Estetik uzmanları bile oturup Zellweger’ın estetiklerini tartışıyor.

Yahu estetiği iyidir kötüdür de bundan kime ne? Kendi yüzü, kendi vücudu, nasıl iyi hissediyorsa öyle yapar, buna dil uzatmak da neyin kafası?!

Uzun zamandır yorumlar karşısında sessiz kalan oyuncu, sonunda isyan etmiş. Diyor ki; “Estetik yaptırmadım, öyle olsa bile bu kimseyi ilgilendirmez. En çok saygı duyulan gazeteciler bile konuyu tartıştı ve eğlence haline getirdi. Bu, kadınlara karşı yapılan ayrımcılığın en güzel örneğidir.”

Hah ağzını seveyim! Daha doğru bir açıklama olamazdı!


Mesut Yar Posta

FARKI FARK EDECEKSİNİZ

Vallahi kendi adıma Kanal 7’nin Hint dizileriyle elde ettiği başarıyı alkışlamak istiyorum. Geçtiğimiz sezondan başlayarak Bollywood hattına giren kanal, mesela Yalancı Bahar isimli diziyle reyting tablosunda bizim yerli dizileri geçip en çok izlenen ilk on yapım içine giriyor artık… Keza yeni başlayan Deli Divane isimli dizinin de başarısı görmezden gelinecek gibi değil. Peki, bu dizilerde ne yaşanıyor? Yani dizileri geride bırakacak ne oluyor? Basit. Öncelikler dilleri çok yalın. İzleyici nerede kaldığını unutmuyor. Aşklar filan entrika ya da baskın sapkınlık içermiyor. Yani ailecek izlenebilecek bir kurguları var… Eh, bu haliyle de her geçen gün daha geniş bir kitleye hitap ediyorlar. Özellikle de gençler buradaki karakterlere bayılıyor. Bir kez olsun bu dizileri izleyin derim, farkı fark etmeniz çok kısa sürecek!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV