UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "TÜM VATANDAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM, DEMOKRASİ NÖBETLERİNE ARTIK ARA VERİYORUZ!.."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "TÜM VATANDAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM, DEMOKRASİ NÖBETLERİNE ARTIK ARA VERİYORUZ!.."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "TÜM VATANDAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM, DEMOKRASİ NÖBETLERİNE ARTIK ARA VERİYORUZ!.."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, demokrasi nöbeti için Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bahçesinde toplanan vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, tüm vatandaşlara teşekkür ederek, "Demokrasi nöbetlerine artık ara veriyoruz" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

- Darbecilere karşı direnişin gerçekleştirildiği yerlerden biri olan Külliye'den 79 milyon vatandaşımı selamlıyorum.

- 15 Temmuz Türkiye'nin tamamı ile Ankara'nın da kurtuluş günüdür. Milletimiz, kendini kaosa mahkum etmek isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakmıştır. 15 Temmuz bu ülkede yaşayanların, millet olduğunu tüm dünyaya göstermiştir.

- 15 Temmuz gecesi bu millet darbe girişimcileriyle birlikte kendisine düşmanlık eden herkesi esir alarak asaletini bir kez daha göstermiştir. Rabbim bu milletten razı olsun. 148 evladı şehit, 1223 evladı da gazi olan Ankara o gece çok farklı bir destan yazdı.

- O gece Kızılay'da, Meclis'te, Genelkurmay'da, Gölbaşı'nda, Kazan'da, Mamak'ta, Yenimahalle'de, Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde, her köşede ayrı bir destan yazıldı. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize Rabb'imden şifalar diliyorum, şükranlarımı sunuyorum.

Pazar günü malum Yenikapı'da bu millet farklı bir destan yazdı. Aslında 21. asrın "Yenikapı"sını açtı, demokrasinin "Yenikapı"sını açtı ve adalete yönelik bir "Yenikapı" açtı. 5 milyon kişinin katılımıyla Demokrasi ve Şehitler Mitingi'mizi yaptık. Rabbim birliğimizi daim eylesin.

- Aslında İstanbul'daki mitingle demokrasi nöbetlerini devam ettirelim, dediler. Dedik ki, sizler zaten bunu gönlünüzde devam ettiriyorsunuz, ama biliyorum ki milletimiz ülkesine, özgürlüğüne, geleceğine, öyle sımsıkı yapışmış durumda ki "bitti" demeye gönlümüz razı olmadı. Finali Ankara'da yapalım istedik.

- AB er ya da geç bir tercih yapacak: Ya Türkiye, ya FETÖ.

Allah, Ömer Halisdemir’in mekanını cennet eylesin.

- Bu haini, bu şarlatanı ABD artık saklamayacak, gönderecektir.

Yıllarca mücadele ettiğimiz bu hain örgütün eline kan da bulaştı, ülkeye de millete de ihanet ettiler. Millete çektikleri silah kendi suratlarında patladı.

- Allah'ın izniyle bu milleti aşamayacaksınız. Biz; bir ölürüz, bin diriliriz.

- Biz bu örgütün kökünü kazıyacağız, hukukla ve adaletle temizleyeceğiz.

- Tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum, demokrasi nöbetlerine artık ara veriyoruz, ama gönül dünyamızdan çıkarmıyoruz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13