UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GONCA VUSLATERİ NEDEN 'BENİMLE GURUR DUYACAKSINIZ' DEDİ?.. PEKİ, MURAT DALKILIÇ KOŞA KOŞA NEREYE GİTTİ?..

GONCA VUSLATERİ NEDEN 'BENİMLE GURUR DUYACAKSINIZ' DEDİ?.. PEKİ, MURAT DALKILIÇ KOŞA KOŞA NEREYE GİTTİ?..

GONCA VUSLATERİ NEDEN 'BENİMLE GURUR DUYACAKSINIZ' DEDİ?.. PEKİ, MURAT DALKILIÇ KOŞA KOŞA NEREYE GİTTİ?..

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Hande Yener rüzgarı esti. Haziran ayında çıkardığı yeni albümü ile yaza damgasını vuran Yener, yine dillerden düşmeyecek bir şova imza attı.

Hande Yener'i izlemeye gidenler arasında Murat Dalkılıç vardı. Konser öncesi görüntülenen ünlü popçuya  "Harbiye'de sanatçılar özel hazırlanıyorlar, sizin de böyle bir sürpriziniz olacak mı?" diye soruldu.

KOŞA KOŞA GELDİM

Murat Dalkılıç,  "Burası çok ayrı bir platform. Küçümsenecek bir yer değil, hatta Türkiye'deki şarkıcıların gövde gösterisi yaptığı arenası burası. Burada çıkmak için de belirli kitlelere ulaşıyor olman lazım. Herkese nasip olacak bir yer de değil. O yüzden böyle bir yer olduğu zaman herkes bütün kozlarını döküyor ortaya. Hande Yener'in de sahnesi çok güzel. Benim son albümümde 'Görev' şarkısını söylüyor. Bugün onu canlı canlı dinleyeyim istedim. Özellikle o yüzden koşa koşa geldim" şeklinde konuştu.

Gonca Vuslateri de, eşi ses mühendisi Edip Burak Ertoğan ile konseri izlemeye gelenler arasındaydı.

"GURUR DUYACAKSINIZ"

Hande Yener'in konsepti için özel hazırlanan Vuslateri, "Konsept aradım kendime bugün için şık olalım"  dedi. Mor ve siyah renklerinden oluşan elbisesiyle yine kendine has tarzını konuşturan  sempatik oyuncu yeni sürpriz projeleri olduğunu söyledi ve  "Yeni sezona yeni işler. Sürpriz olsun, güzel bir hazırlığım var. Sürpriz bir dizi. Sürpriz açıldığı zaman hemen söyleyeceğim. Oynadığım roller grafiğe baktığım zaman, sıradışı denmez ama, hep kendi çizgisinde kendi numarası olan işlerdi. O yüzden bu sene de öyle bir şey istiyorum. Elime de böyle bir fırsat geçti. Umarım güzel bir iş olacak yine, benimle gurur duyacaksınız " diyerek sel verdi sır vermedi.

Başrol mü sorusuna ise ünlü oyuncu "Ortadan giriyor, alıyor başrolü" şeklinde esprili cevap verdi.

Öte yandan Hande Yener, son albümünde sözü ve müziği Murat Dalkılıç'a ait olan "Görev" adlı şarkıyı söylemeden önce, Dalkılıç'ı sahneye davet etti ve birlikte seslendiren ikili Harbiye’de dinleyicilerine güzel bir sürpriz yaptı.

 

MURAT DALKILIÇ VE GONCA VUSLATERİ'NİN RÖPORTAJINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13