UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: İŞTE ÇAĞATAY ULUSOY'UN ÇOK MERAK EDİLEN DİZİSİNİN SENARYOSU! HER ŞEY POLİS OKULUYLA BAŞLIYOR!..

UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: İŞTE ÇAĞATAY ULUSOY'UN ÇOK MERAK EDİLEN DİZİSİNİN SENARYOSU! HER ŞEY POLİS OKULUYLA BAŞLIYOR!..

UÇANKUŞ'TAN AL HABERİ: İŞTE ÇAĞATAY ULUSOY'UN ÇOK MERAK EDİLEN DİZİSİNİN SENARYOSU! HER ŞEY POLİS OKULUYLA BAŞLIYOR!..

Türkiye'nin en yakışıklı oyuncularının başında gelen Çağatay Ulusoy'un Show TV için çekilen yeni projesi "İçeride" dizisinin geçen hafta okuma provası yapılmıştı. Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, ilk bölümünde sık sık flashback sahnelerin ekrana getirileceği dizinin çekimleri nihayet pazartesi sabahı itibariyle başladı. Senaryosu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu imzası taşıyan "İçeride" dizisi şu günlerde kapatılmalarıyla gündemde olan Polis Okulu'nun mezuniyet töreniyle başlıyor. Dizide ‘Sarp Yılmaz’ karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy, Polis Akademisi'ni birincilikle bitiriyordur. Üstelik yıllar önce kaçırılan kardeşi Aras Bulut İynemli'nin hayat verdiği ‘Umut’, daha sonraki adıyla ‘Mete’ de aynı okuldadır. Çocuk yaşlarda kaçırıldıktan sonra mendil satıcılığı yaptırılan ‘Umut’ yani ‘Mete’, hayatına giren bir minik kızın yani Bensu Soral'ın canlandırdığı Melek'in sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve Polis Akademisi'ne girmiştir.

Üstelik kardeşi olduğundan habersiz çekişme halinde olduğu ‘Sarp’tan yani Çağatay Ulusoy'dan sonra o da aynı okulu ikincilikle tamamlamıştır. 
Çağatay Ulusoy, usta oyuncu Nihal Koldaş'ın hayat verdiği annesi Füsun Yılmaz'la mütevazı bir gecekonduda yaşamaktadır. Çilekeş anne Füsun kaçırılan oğlunun adını verdiği Umut Ev Yemekleri isimli minik bir lokantayı işletmektedir. Kaçırılan küçük oğlunun acısını anne ve babasını 12 yaşında trafik kazasında kaybettiği için kimsesiz kalan Damla Colbay'ın hayat verdiği komşu kızı Eylem'i sahiplenerek dindirmeye çalışmaktadır. Eylem de Füsun hanımı hiç üzmemiş ve Sarp'la kardeş gibi büyümüş ve okuyup gazeteci olmuştur. Yılmaz ailesinin hayatını evin kamyonculuk yapan babası İbrahim Yılmaz'ın 8 cinayet islemiş, uyuşturucu baronu olan Çetin Tekindor'un canlandırdığı Kebapçı Celal Karabaş'ın tüm suçunu üstlenip hapse girmesi alt üst etmiştir. Sarp ve Umut'un babalarının gözleri önünde polis tarafından kelepçe takılıp götürülmesine tanıklık etmeleri hayatlarının en büyük travması olmuştur. İki kardeşi babaları hapse girdikten sonra Umut'un kaçırılması birbirinden koparmasa da ikisi de polis olmayı seçerek yıllar sonra her şeyden habersiz aynı okulda buluşmuştur.

Derken Polis Akademisi'nin mezuniyet töreni gelip çatmıştır. Sarp'ın hocası Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürü Yusuf Kaya, Sarp'a babasının kirli geçmişini ortaya sererek meydan okur, onu polis teşkilatına sızmaya çalışmakla suçlar. Okuldan atılacağını öğrenen Sarp törende hocasına silah çeker ve hapse atılır. Onu savunması için gelen avukat da, kardeşi Umut'a yani yeni adıyla Mete'ye el uzatan Melek rolüne hayat veren Bensu Soral'dan başkası değildir.  

Senaryosu okuyanlar tarafından çok beğenilen dizide her şeyin aslında bir oyun, Sarp'ın ise bir "köstebek" olduğu ortaya çıkana kadar bir dizi nefes nefese olaylar yaşanır.

BİRSEN ALTUNTAŞ
birsenaltuntas76@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13