UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ BELLİ OLDU!.. KUPA MADRID EKİBİNİN!..

AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ BELLİ OLDU!.. KUPA MADRID EKİBİNİN!..

AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ BELLİ OLDU!.. KUPA MADRID EKİBİNİN!..

Real Madrid ile Sevilla UEFA Süper Kupa'da kozlarını paylaştı. Normal süresinin 2-2 bittiği mücadelenin uzatma dakikalarında Real Madrid sahadan 3-2 galip ayrılarak Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Karşılaşmaya etkili başlayan Eflatun-Beyazlılar oldu. Maçın 21. dakikasında Marco Asensio'nun attığı golle Zidane'ın takımı 1-0 öne geçti.  Bu gole karşılık 41. dakikada geldi. Sevilla'da Franco Vazquez meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 1-1 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ise sahada ortada bir oyun hakimdi. Sevilla geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkardı. 71. dakikada penaltı kazanan Sevilla, Yevhen Konoplyanka'nın ayağından golü buldu ve 2-1 öne geçti. Kupa adeta Sevilla'nın ellerinden kaçtı. Real Madrid dakikalar 90'ı gösterdiğinde Sergio Ramos'un kafasıyla skor eşitledi ve müsabakayı uzatmalara götürdü. Uzatma dakikalarında Sevilla'da uzatma dakikaların hemen başında Timothee Kolodziejczak ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra Real Madrid'in Sevilla'ya baskısı arttı ve bu baskı ikinci uzatmanın son dakikasında cevap verdi. Real Madrid'de Dani Carvajal attığı golle takımını Sevilla karşısında 3-2 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Süper Kupa Real Madrid'in oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13