UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ AKTÖRÜN ÇARPICI AÇIKLAMALARI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!.. "EDEPSİZDİM VE ÇOK SARHOŞTUM"

ÜNLÜ AKTÖRÜN ÇARPICI AÇIKLAMALARI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!.. "EDEPSİZDİM VE ÇOK SARHOŞTUM"

ÜNLÜ AKTÖRÜN ÇARPICI AÇIKLAMALARI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!.. "EDEPSİZDİM VE ÇOK SARHOŞTUM"

Ünlü aktör Hugh Grant, evlilik korkusundan 20 yıl önce Los Angeles’taki arabada seks skandalına kadar pek çok konuda konuştu.

'Dört Nikah Bir Cenaze', 'Bridget Jones'un Günlüğü' gibi romantik komedilerin başarılı oyuncusu Hugh Grant, CBS'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BAĞLILIK PROBLEMİM VAR!

Oyuncu Elizabeth Hurley’le 13 yıl aşk yaşayan ve eski sevgililerinden toplam 4 çocuğu olan 55 yaşındaki Hugh Grant, filmlerinde canlandırdığı duygusal karakterlerin aksine hayatı boyunca hiç evlenmeme nedenini açıkladı.

Altın Küre ve BAFTA-ödüllü aktör, "Bağlılık problemim var. Yalnız o da değil, istikrar da beni korkutuyor. Sebebini bilmiyorum. Filmlerimde birkaç iyi evlilik yapmış bir adam gibi tanınıyorum, ama bunun mutluluğun formülü olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

"ÇOK EDEPSİZDİM VE ÇOK SARHOŞTUM"

Los Angeles’ta arabada seks yaparken yakalanması ve tutuklanmasının üzerinden 20 yıl geçen Grant, "Çok edepsizdim ve çok sarhoştum. Bu ayıplanacak bir durumdu. Sanırım insanlar benim filmlerimde canlandırdığım karakter olduğumu düşündükleri için bu kadar şaşırdı. Artık bu meselenin neden bu kadar büyük bir skandal olduğunu anlayabiliyorum" dedi.

"HOLLYWOOD SADECE PARAYLA İLGİLENİR"

1995 yılındaki skandalın kariyerini etkilemediğini vurgulayan İngiliz oyuncu, "Vatandaşların aksine Hollywood sadece parayla ilgilenir. Yapımcılara para kazandırdığınız sürece sorun yoktur. Para dışanda ne yaptığınızla ilgilenmezler" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhugh grant  açıklama